Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Παράνομος και άκυρος ο τελικός»!

«Παράνομος και άκυρος ο τελικός»!
Τετάρτη, 29 Ιουλίου 2020 - 22:29

Η πρόσφατη τοποθέτηση του Χέρμπερτ Χούμπελ για την παράνομη απόφαση της ΕΠΟ να ορίσει τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας στις 30 Αυγούστου, βρίσκει σύμφωνους τους ανθρώπους του Ολυμπιακού.

Μάλιστα, από τον Ολυμπιακό συμφωνούσαν με τη δήλωση που έκανε ο εντεταλμένος εκπρόσωπος των FIFA και UEFA και τόνιζαν με κάθε τρόπο πως «είναι άκυρος και παράνομος ο τελικός και εμποδίζει και την Εθνική ομάδα».

Θυμίζουμε, ο Χούμπελ είχε επισημάνει την ανάγκη να έχουν ολοκληρωθεί οι εθνικές διοργανώσεις έως τις 3 Αυγούστου. «Όπως έχει ήδη επικοινωνηθεί, η FIFA και η UEFA υποστηρίζουν και συστήνουν σθεναρά την ολοκλήρωση όλων των εθνικών διοργανώσεων, συμπεριλαμβανομένου του Κυπέλλου Ελλάδας, προ της ολοκλήρωσης της τρέχουσας περιόδου και πριν από την 3η Αυγούστου, ημερομηνία που έχει γνωστοποιηθεί από την UEFA για την υποβολή των τελικών βαθμολογιών και των συλλόγων που θα εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά.

Στον Ολυμπιακό, πάντως, δίνουν συνέχεια στο θέμα και τονίζουν πως πέρα από το ότι η απόφαση είναι παράνομη, με αυτήν την κίνηση η ΕΠΟ δείχνει πως δεν υπολογίζει και την Εθνική Ελλάδας. Θυμίζουμε, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα αντιμετωπίζει τη Σλοβενία στις 3 Σεπτεμβρίου, δηλαδή λίγες μέρες μετά τον τελικό του Κυπέλλου.

Διαβάστε επίσης