Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο… υπερασπιστής των αδυνάτων…

Ο… υπερασπιστής των αδυνάτων…
Δευτέρα, 3 Αυγούστου 2020 - 13:42

Ο Γιάννης Αλαφούζος βρήκε και σήμερα τον τρόπο να τραβήξει επάνω του το ενδιαφέρον, αλλά και πάλι για τους λάθος λόγους. Και η αλλοπρόσαλλη πρότασή του, για τα τηλεοπτικά, σήμερα στο ΔΣ της Λίγκας, δεν είναι το πιο… περίεργο. Το πιο περίεργο ήταν ο τρόπος με τον οποίο ο Αλαφούζος προσπάθησε να γίνει… σωτήρας των ομάδων που δεν έχουν συμβόλαιο. Και επομένως… τηλεοπτική στέγη!

Αποκάλυψε, ο Γιάννης Αλαφούζος, ότι «μέσα στη διάρκεια της ημέρας θα έχω συνάντηση με ανώτατο στέλεχος της Κυβέρνησης, για να συζητήσουμε ώστε να υπογράψουν στην ΕΡΤ οι ομάδες που δεν έχουν τηλεοπτικό συμβόλαιο». Μία κίνηση… εντυπώσεων, που τον κάνει να μοιάζει με… αυτόκλητο υπερασπιστή των… αδυνάτων. Μόνο ο Αλαφούζος δεν καταφέρνει με επιτυχία ούτε να υπερασπιστεί την ίδια του την ομάδα.

Για να μην παρεξηγηθούμε, εννοούμε απλώς ότι, όταν ο Γιάννης Αλαφούζος και ο Μάκης Γκαγκάτσης πηγαίνουν… χέρι-χέρι σε όλα (και στα τηλεοπτικά σήμερα) και ο… ισχυρός (έτσι νομίζει) ΠΑΟΚ έχει υπό την… φτερούγα της συμμαχίας και τον ΠΑΟ, είναι λιγάκι οξύμωρο για τον ιδιοκτήτη του ΠΑΟ να… βγαίνει μπροστά με ηγετική διάθεση. Με διάθεση να… οδηγήσει την κούρσα, στα τηλεοπτικά. Δεν μπορεί να το κάνει αυτό, όταν ο ίδιος έχει καταστήσει την ομάδα του… κομπάρσο στις ορέξεις των Σαββίδη και Μελισσανίδη. Στις ορέξεις της συμμαχίας…

Διαβάστε επίσης