Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Γκραντέλ: «Δεν εξαρτάται μόνο από εμένα…»

Γκραντέλ: «Δεν εξαρτάται μόνο από εμένα…»
Σάββατο, 8 Αυγούστου 2020 - 11:46

Ο Μαξ Γκραντέλ είναι ένας από τους μεταγραφικούς στόχους του Ολυμπιακού, για το φετινό καλοκαίρι. Ο Ιβιοριανός απασχολεί τους Πειραιώτες, οι οποίοι εξετάζουν την περίπτωσή του, για να ενισχύσουν τα άκρα τους και η εμπλοκή με την Τουλούζ είναι ίσως ο λόγος που δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη η κατάσταση.

Ο ίδιος, μιλώντας για το μέλλον του, αλλά και για το παρόν του, ξεκαθάρισε ότι δεν εξαρτάται μόνο από εκείνον, το αν θα αποχωρήσει από τη γαλλική ομάδα. Και πότε.

«Έχω ακόμα ένα χρόνο συμβόλαιο με την Τουλούζ. Αισθάνομαι καλά σε αυτήν την προετοιμασία και είμαι ακόμα εδώ. Είχαμε κάνει μία συζήτηση με τη διοίκηση του συλλόγου και έχουμε συμφωνήσει σε ορισμένα πράγματα. Περιμένουμε να δούμε πώς θα εξελιχθεί η κατάσταση.

Δεν είναι μόνο δικό μου θέμα να φύγω από τον σύλλογο. Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι υπάρχει ειδικό παράθυρο μεταγραφών φέτος και όλα έχουν καθυστερήσει. Πρέπει να περιμένουμε να δούμε τι θα συμβεί στο εξωτερικό. Εγώ δεν κλείνω καμία πόρτα στο εξωτερικό, αλλά υπάρχουν παιχνίδια σε εξέλιξη». εξήγησε χαρακτηριστικά ο Ιβοριανός.

Διαβάστε επίσης