Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Γρήγορα μια σκευωρία…!

Γρήγορα μια σκευωρία…!
Κυριακή, 9 Αυγούστου 2020 - 14:38

Τι κάθεστε παιδιά; Γρήγορα! Ετοιμάστε καμιά νέα σκευωρία! Δεν έχετε πολύ χρόνο! Πουλάει ο Ολυμπιακός παίκτη στην πρωταθλήτρια Αγγλίας; Στη Λίβερπουλ του Κλοπ που θαύμασε όλη η Ευρώπη; Πουλάει ο Θρύλος εκεί τον βασικό του αριστερό μπακ; Τρέχτε!

Εντάξει, για να μην παρεξηγηθούμε κιόλας, τελικό τίποτα δεν είναι για Τσιμίκα-Λίβερπουλ. Αλλά και μόνο όλος αυτός ο ντόρος που γίνεται, αρκεί… Αρκεί για να γυρίσουν οι ίδιοι οι οπαδοί των συμμάχων και δη των… περσινών πρωταθλητών, που νόμιζαν ότι μεγάλωσαν… ξαφνικά, σε ένα βράδυ (ναι τόσο είναι ένα πρωτάθλημα για μας, ένα βράδυ…) και να αρχίσει το… κράξιμο. Παλεύουν εδώ και πόσο καιρό, γαρ, να βάλουν με το «έτσι θέλω» τον Γιαννούλη στο… κάδρο!

Γρήγορα παιδιά. Αν τυχόν τα βρουν η Λίβερπουλ με τον Ολυμπιακό και πάρει τον Τσιμίκα η πρωταθλήτρια Αγγλίας, ΟΛΗ η Ευρώπη θα συζητά για τον Θρύλο… Δεν… ξεπλένεται εύκολα αυτό. Τρέχτε να κατασκευάσετε καμιά σκεωρία πάλι, για να στρέψετε αλλού το ενδιαφέρον. Ξεθάψτε καμιά… αδιάσειστη μαρτυρία, για καμιά υπόθεση, για την οποία ο Ολυμπιακός θα έχει αθωωθεί εδώ και καμιά πενταετία και κάντε τη σημαία… Ξέρετε εσείς… Μην αργείτε μόνο και σας προλάβουν οι εξελίξεις. Και η βροχή, που δεν είναι βροχή…

Διαβάστε επίσης

Πλησιάζουν σε συμφωνία!

Πλησιάζουν σε συμφωνία!

Νέες πληροφορίες κάνουν λόγο για βελτιωμένη προσφορά της Λίβερπουλ, αρκετά κοντά στα «θέλω» του Ολυμπιακού!