Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Προτεραιότητα στα άκρα

Προτεραιότητα στα άκρα
Κυριακή, 9 Αυγούστου 2020 - 19:21

Χθες αποχαιρέτησε ο Ομάρ Ελαμπντελαουί, σήμερα βγήκε το προχωρημένο θέμα του Κώστα Τσιμίκα με τη Λίβερπουλ. Διαφορετικές υποθέσεις, αλλά η ίδια κατάληξη. Η ανάγκη του Ολυμπιακού να βρει άμεσα τους αντικαταστάτες τους, γίνεται ακόμα μεγαλύτερη.

Ο διεθνής Νορβηγός δεξιός μπακ αποχαιρέτησε τον Ολυμπιακό μετά από 6 χρόνια, την ώρα που διεθνής Έλληνας αριστερός μπακ οδεύει προς τη Λίβερπουλ με νούμερα που ζαλίζουν.

Κοινώς, γίνεται αντιληπτό πως ο Ολυμπιακός οφείλει να βρει άμεσα τους παίκτες που θα τους αντικαταστήσουν. Άλλωστε, η νέα σεζόν δεν αργεί να αρχίσει και ο Τσιμίκας με τον Ελαμπντελαουί υπήρξαν βασικά «εργαλεία» στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς.

Ήδη έχουν ακουστεί αρκετά ονόματα για τη διάδοχη κατάσταση, όπως του Τράουκο για αριστερά, του Ράφαελ για δεξιά. Δεν είναι, όμως, και τα μοναδικά ονόματα που ακούγονται και που εξετάζονται.

Όπως και να ‘χει, είναι άμεση προτεραιότητα του Ολυμπιακού να βρει δύο παίκτες για τα δύο άκρα της άμυνας, έναν σε κάθε ένα. Αυτό δείχνει να επείγει περισσότερο από κάθε τι άλλο...

Διαβάστε επίσης