Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Χρυσό» συμβόλαιο αποκαλύπτει ο Guardian!

«Χρυσό» συμβόλαιο αποκαλύπτει ο Guardian!
Δευτέρα, 10 Αυγούστου 2020 - 15:12

Ο Τσιμίκας έχει καταφέρει να αφήσει… άφωνη την Ευρώπη, πηγαίνοντας από τον Ολυμπιακό στη Λίβερπουλ (όπως όλα δείχνουν, δεν έχει τελειώσει ακόμη η υπόθεση) και ετοιμάζεται για να κάνει ένα νέο, τεράστιο βήμα στην καριέρα του, αναπτύσσοντας ακόμη περισσότερο το ταλέντο του και βγάζοντας τη μεγάλη ποιότητά του, στο χορτάρι, για λογαριασμό της πρωταθλήτριας Αγγλίας.

Πέρα από τα βασικά ποδοσφαιρικά οφέλη, τα οποία ο νεαρός ακραίος μπακ θα αποκομίσει, μετακομίζοντας στο Μέρσεϊσαϊντ, θα έχει τεράστια κέρδη… οικονομικής φύσεως. Λογικό, βεβαίως, αφού τα συμβόλαια στην Αγγλία είναι πλουσιοπάροχα και τα οικονομικά δεδομένα διαφορετικά από εκείνα της Super League, όσο πάνω από αυτά και αν βρίσκεται ο Θρύλος!

Συγκεκριμένα, με βάση τα όσα αποκαλύπτει ο Guardian, ο Τσιμίκας θα υπογράψει για 4 χρόνια, με ετήσιες απολαβές της τάξεως των 2.650.000 ευρώ. Δηλαδή… 55.000 ευρώ την εβδομάδα, όπως μετρούν τις αμοιβές στην Πρέμιερ Λιγκ. Ποσά τα οποία, αν μη τι άλλο… ζαλίζουν! Ο Τσιμίκας, με σκληρή δουλειά, με πείσμα και προσπάθεια, τα κέρδισε. Και τα αξίζει…

Διαβάστε επίσης