Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Δυνατή χρονιά. Χαρούμενοι με όσα καταφέραμε»

«Δυνατή χρονιά. Χαρούμενοι με όσα καταφέραμε»
Τρίτη, 18 Αυγούστου 2020 - 00:48

Η μεταγραφή του Κώστα Τσιμίκα στη Λίβερπουλ, δεν ήταν το μοναδικό θέμα για το οποίο μίλησε στο goal.com ο Πέδρο Μαρτίνς, μιας και έκανε αναφορά και στη σεζόν που είχε ο Ολυμπιακός. Μάλιστα, ο Πορτογάλος προπονητής δήλωσε χαρούμενος για όσα κατάφερε ο σύλλογος.

«Ήταν πρόκληση για όλους. Όλοι έπρεπε να προσαρμοστούμε σε νέες καταστάσεις στη ζωή μας και την καριέρα μας. Έπρεπε να αλλάξουμε κάποια κομμάτια της μεθοδολογίας μας, σίγουρα, στο πώς θα διαχειριστούμε την ομάδα και τους ποδοσφαιριστές. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο, όμως, και πρέπει να είμαστε ευγνώμονες για ό,τι κάνουμε», απάντησε αρχικά σε ερώτηση για τον Ολυμπιακό και το πώς αντιμετώπισε την όλη κατάσταση με τον κορονοϊό και συνέχισε...

«Όταν αρχίσαμε ατομικές προπονήσεις μετά το lockdown, ήμασταν σίγουρα χαρούμενοι. Είχαμε μεγάλο διάστημα εκτός, έτσι ήταν δύσκολο. Ωστόσο, με τη νέα κατάσταση που υπήρχε, έπρεπε να ξεκινήσουμε από εκεί. Ήμασταν πολύ χαρούμενοι με τον τρόπο που παίξαμε στη σεζόν. Ήταν δυνατή χρονιά για εμάς με δύσκολο φινάλε, αλλά είμαστε χαρούμενοι με αυτά που καταφέραμε και ανυπομονούμε για το τι θα κάνουμε στο μέλλον».

Διαβάστε επίσης