Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ετοιμάζεται να πάρει και το Κύπελλο. Και το θέλει πολύ

Ετοιμάζεται να πάρει και το Κύπελλο. Και το θέλει πολύ
Τρίτη, 25 Αυγούστου 2020 - 00:36

Το πλάνο του για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με την ΑΕΚ (30/8), στο ΟΑΚΑ, καταστρώνει ο Πέδρο Μαρτίνς. Στόχος; Τι άλλο; Η κούπα. Ο Ολυμπιακός την θέλει και αυτή. Αυτονόητο είναι αυτό. Ο Θρύλος θέλει και το Κύπελλο. Και το θέλει πολύ. Και θα δώσει τα πάντα για να το πάρει και να κλείσει την περσινή σεζόν με νταμπλ, την ώρα που ετοιμάζεται για τη νέα!

Τα προβλήματα είναι ήδη αρκετά και έγιναν ακόμη περισσότερα με την απόφαση της ΕΠΟ να μην επιτρέψει στους παίκτες που αποκτήθηκαν τώρα να αγωνιστούν.

Ο Ολυμπιακός έπαιξε τη Δευτέρα φιλικό με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Προφανώς και το αποτέλεσμα (1-0 με Χασάν) δεν παίζει ρόλο, άλλωστε το παιχνίδι έγινε και για να βρουν κάπως ρυθμό οι ποδοσφαιριστές, αλλά και να κάνει κάποιες δοκιμές ο Πέδρο Μαρτίνς.

Ο Πορτογάλος προπονητής παρέταξε τον Ολυμπιακό για πρώτη φορά με σχήμα 3-4-3 και στα δύο άκρα τους Μασούρα και Ραντζέλοβιτς και τους Φορτούνη, Βαλμπουενά πίσω από τον Ελ Αραμπί. Στην πορεία έβαλε και τον Τοροσίδη στο ένα άκρο της άμυνας, την ώρα που ξεκίνησε με δύο κεντρικούς μέσους, τον Μπουχαλάκη και τον Γκιλιέρμε.

Αυτό το τελευταίο το αναφέρουμε απλώς γιατί στην κατάσταση που έκλεισε τη σεζόν ο Καμαρά, δύσκολα μπορεί να μείνει στον πάγκο. Όπως και να ‘χει, ο Πέδρο Μαρτίνς δοκιμάζει σχήματα και πρόσωπα και προσπαθεί να καλύψει τα όποια κενά έχουν δημιουργήσει οι καταστάσεις, με λύσεις εκ των έσω. Εκείνος ξέρει καλύτερα το ρόστερ και θα παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα που θα έχει στη διάθεσή του.

Ο στόχος, άλλωστε, όπως προαναφέραμε, είναι γνωστός: Η κατάκτηση του Κυπέλλου. Ο Ολυμπιακός το θέλει και αυτό. Και το θέλει πολύ...

Διαβάστε επίσης