Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ετοιμάζει το «μπαμ» με Πέπε…

Ετοιμάζει το «μπαμ» με Πέπε…
Τρίτη, 25 Αυγούστου 2020 - 10:26

Ο Ολυμπιακός έχει έτοιμες τις λύσεις για τα μεταγραφικά του, αφού διαρκώς σκανάρει την αγορά, κάνει επαφές, προχωράει συζητήσεις. Ακόμη και αν δεν έχει άμεση ανάγκη, για να κλείσει έναν παίκτη. Έτσι, εμφανίζεται πάντα έτοιμος, όταν έρχεται η ώρα. Το ίδιο συμβαίνει και τώρα, με την περίπτωση Πέπε. Ο Ολυμπιακός ετοιμάζει το «μπαμ» με το αστέρι της Γκιμαράες, αλλά θα το… κάνει, υπό προϋποθέσεις.

Ποιες είναι αυτές; Οι εξελίξεις που θα υπάρξουν στην περίπτωση Γκιλιέρμε. Ο Ολυμπιακός είναι καλυμμένος στα χαφ, με Μπουχαλάκη, Καμαρά, Γκιλιέρμε, αλλά και Καφού, αυτή τη στιγμή, με αποτέλεσμα να μην έχει ανάγκη ποδοσφαιριστή εκεί.

Η κινητικότητα, ωστόσο, γύρω από το όνομα του Γκιλιέρμε, αναγκάζει τον Ολυμπιακό να είναι σε εγρήγορση και να έχει έτοιμη τη λύση, σε περίπτωση που χρειαστεί. Ο Πέπε αποτελεί ιδανική λύση, λοιπόν. Ο ποδοσφαιριστής της Γκιμαράες είναι ιδιαιτέρως ταλαντούχος, ποιοτικός και σε καλή ηλικία (όχι ότι αυτή παίζει ρόλο, όπως έδειξε και ο μέγας Βαλμπουενά) και έτσι στον Ολυμπιακό έχουν την περίπτωσή του… έτοιμη.

Ο Γκιλιέρμε δείχνει ζεστός για την πιθανότητα να μετακομίσει στο Κατάρ και να παίξει εκεί, χωρίς ωστόσο να υπάρχει κάτι δεδομένο, τούτη την ώρα. Έτσι, στον Ολυμπιακό είναι έτοιμοι να προχωρήσουν με την απόκτηση του Πορτογάλου, για τον οποίο έχει εισηγηθεί θερμά ο ίδιος ο Μαρτίνς.

Διαβάστε επίσης

Τι χάος…

Τι χάος…

Στην κορυφή βρίσκεται ο Ολυμπιακός. Δέκα ορόφους πιο κάτω, οι άλλοι…