Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Καταπέλτης» ο Καραπαπάς κατά του Μπέου

«Καταπέλτης» ο Καραπαπάς κατά του Μπέου
Δευτέρα, 31 Αυγούστου 2020 - 14:27

«Σαρωτικός» ήταν ο Κώστας Καραπαπάς, την ώρα της τηλεδιάσκεψης της Super League. Ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού, βλέποντας τον Αχιλλέα Μπέο να μετέχει όχι ως Δήμαρχος αλλά ως εκπρόσωπος του Βόλου, θυμήθηκε πως είχε πει ότι δεν έπαιρνε μέρος αν η ομάδα του δεν υπέγραφε τηλεοπτικό συμβόλαιο και αν δεν λύνονταν το θέμα της επιστροφής του κόσμου στα γήπεδα.

Τίποτα από τα παραπάνω δεν τακτοποιήθηκε, όμως ο Μπέος εμφανίστηκε στο ΔΣ της Super League και ο Καραπαπάς δεν έχασε την ευκαιρία να θυμίσει κάποια πράγματα: «Θέλω να ρωτήσω το εξής: γιατί επέστρεψε ο Βόλος στο ΔΣ. Έχουν έρθει για κάποια συγκριμένη εργολαβία; Δεν έχει δικαίωμα να μας λέει, τελείωσε. Τελείωσε στο χωριό του».

Ο Μπέος πήγε να αντιδράσει με το «να μας πει πόσους εκπροσώπους έχει ο Ολυμπιακός» και ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ του απάντησε: «Όσα αφεντικά έχεις εσύ! Τόσους εκπροσώπους έχουμε».

Παράλληλα, ο Καραπαπάς είχε κι άλλα... καρφιά κατά του Δημάρχου Βόλου και εκπροσώπου της ομώνυμης ΠΑΕ στο ΔΣ της Super League: «Καλώς τον άγγελο της καθάρσεως του ελληνικού ποδοσφαιρικού. Η κοπριά θα καθαρίσει το ποδόσφαιρο. Εσύ δεν ήσουν πουθενά. Όπου ήσουν πάντα είσαι και τώρα, κοπριά».

Διαβάστε επίσης

Χοντρά «καρφιά» προς την ΕΠΟ στη Superleague

Χοντρά «καρφιά» προς την ΕΠΟ στη Superleague

Ο Αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού Τάκης Αγραφιώτης μίλησε για «πραξικόπημα», αν η ΕΠΟ ορίσει τελικό στις 12/09, ενώ πυρά κατά της ομοσπονδίας έριξαν κι άλλες ομάδες...

Έχουν κάθε λόγο να θέλουν…

Έχουν κάθε λόγο να θέλουν…

Δέλεαρ μεγάλο ο Ολυμπιακός, για τους ξένους παίκτες. Πρωταθλητισμός, Champions League, διακρίσεις, τίτλοι, «βιτρίνα» για τα μεγαλύτερα πρωταθλήματα…