Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Στέλνουν» τον Γκάρι στο λιμάνι!

«Στέλνουν» τον Γκάρι στο λιμάνι!
Τετάρτη, 2 Σεπτεμβρίου 2020 - 12:24

Ως πιθανότερο προορισμό του Γκάρι Ροντρίγκες, βλέπει τον Ολυμπιακό ο εκπρόσωπος Τύπου της Αλ Ιτιχάντ. Ο Χουσεΐν Ελ Σερίφ, με δηλώσεις του, στον τουρκικό Τύπο, ανέφερε πως όλα δείχνουν ότι ο Ολλανδός χαφ της ομάδας του, ο οποίος έπαιξε πέρυσι δανεικός, στη Φενερμπαχτσέ, οδεύει προς την Ελλάδα και τον Πειραιά.

«Πιστεύω ότι θα κάνουμε μία συμφωνία και ο Γκάρι θα συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό. Ο παίκτης έχει δοθεί δανεικός στη Φενέρμπαχτσε και για την προσεχή περίοδο, ενώ δε θέλει να επιστρέψει στην Αλ Ιτιχάντ. Γι' αυτό η ομάδα θέλει να τον πουλήσει και να απαλλαγεί από το συμβόλαιό του», ήταν οι χαρακτηριστικές δηλώσεις του Ελ Σερίφ, ο οποίος βγάζει έτσι μια… θετική αύρα, για το σημαντικό αυτό, μεταγραφικό θέμα.

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει να παλεύει την υπόθεση. Συνεχίζει τις διαπραγματεύσεις, με τις δύο πλευρές, προκειμένου να καταφέρει να κάνει δικό του τον ποδοσφαιριστή και να ενισχύσει έτσι το ρόστερ του! Ο Γκάρι αποτελεί μία πρώτης τάξεως μεταγραφή, εφόσον στον Θρύλο καταφέρουν να τη φέρουν σε πέρας. Και να ενισχύσουν, έτσι, κατακόρυφα τα άκρα, με έναν ποδοσφαιριστή τρομερά ποιοτικό, αλλά και πιο έμπειρο, από τον Ποντένσε.

Διαβάστε επίσης