Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Παραδοχή... ενοχής από Φαν Σιπ;

 Παραδοχή... ενοχής από Φαν Σιπ;
Κυριακή, 6 Σεπτεμβρίου 2020 - 01:01

Ο Φαν Σιπ μας έχει πολλάκις εκπλήξει δυσάρεστα με τις επιλογές του. Οι παίκτες του Ολυμπιακού όλως… τυχαίως δεν αγωνίζονται στην Εθνική ομάδα.

Ο Ολλανδός τεχνικός έχει δείξει περίεργες προτιμήσεις και καταρτίζει ενδεκάδες με έναν δικό του γνώμονα, που είναι αδύνατο να τον καταλάβουμε.

Στις τελευταίες του δηλώσεις, τον είδαμε να προσπαθεί να βγάλει μια εικόνα ισχυρού και σίγουρου για τις αποφάσεις του. Δεν τα κατάφερε….

Το ύφος του και το περιεχόμενο όσων είπε μας έκανε ακόμα πιο βέβαιους για τον ρόλο του και τον τρόπο που επιλέγει ποδοσφαιριστές.

Διαβάστε αναλυτικά όσα είπε ο προπονητής της Εθνικής Ελλάδος:

«Δεν επηρεάζομαι. Δεν κάνω πολιτικά παιχνίδια ή άλλα παιχνίδια για τις επιλογές των παικτών ή παιχνίδια με βάση το τι λέγεται από τις ομάδες. Τώρα λόγω του κορονοϊού πήραμε έξτρα παίκτες. Υπάρχει ανταγωνισμός με τους παίκτες. Τσιμίκας και Γιαννούλης είναι δύο πολύ καλοί παίκτες και πρέπει να δείξουν ποιός θα μας παίξει. Να αποδεικνύει ποιος αξίζει.

Ο Τσιμίκας ήταν άτυχος πέρυσι που είχε τραυματισμό στα ματς με Ιταλία και Βοσνία και άτυχος και τώρα. Παίξαμε τότε με τον Γιαννούλη και πήγαμε καλά. Μόνο 11 μπορούν να παίζουν. Δεν σημαίνει πως δεν θα πάρουν ευκαιρίες επειδή δεν έπαιξαν τώρα οι παίκτες.
Παίρνουμε αποφάσεις για το καλύτερο της ομάδας και όχι για τις ομάδες. Το καλύτερο για την Εθνική. Δεν πάω σε θέματα πολιτικής των ομάδων ή το τι λένε οι οπαδοί. Εάν άκουγα τους φιλάθλους και τα media θα έπρεπε να έχω κάθε φορά διαφορετική 11άδα στο γήπεδο».

Για τεχνικό ομάδας που προέρχεται από αγώνα και πηγαίνει σε δεύτερο σερί ματς μέσα σε λίγες ημέρες, είναι πολύ… ενημερωμένος για το τι λένε για εκείνον και για όσα κάνει.

Διαβάστε επίσης

Τα… έχει τα απρόοπτα

Τα… έχει τα απρόοπτα

Δεν κάνει πίσω ο Ολυμπιακός, για τον Εμβιλά, παρά την ξαφνική… «επίθεση» της Σεντ Ετιέν, στο οικονομικό.