Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αποκάλυψη; Μπα…

Αποκάλυψη; Μπα…
Κυριακή, 6 Σεπτεμβρίου 2020 - 12:25

«Έβγαλε μάτια» χθες ο Σουρλής, στο λίγο (σχετικά) που έπαιξε στο ματς. Δεν είχε καν ένα ημίχρονο. Έπαιξε στον άξονα και ήταν κάτι παραπάνω από… θρασύς. Ετών 17 και κάτι, έτσι; Μην ξεχνιόμαστε.

Μπαίνει αλλαγή, σε ένα ματς που δεν πάει καλά (βάσει αποτελέσματος και μόνο, κατά τα άλλα, είπαμε… Προπόνηση ήταν) και κάνει… όμορφα πράγματα. Δείχνει όμορφα πράγματα. «Υπόσχεται» όμορφα πράγματα. Δεν τα υποσχέθηκε, ακριβώς. Γι’ αυτό το βάζουμε σε εισαγωγικά. Μόνοι μας το παίρνουμε το θάρρος. Και λαμβάνουμε τη χθεσινή του, αυτή, παρουσία, στο φιλικό με τον Ατρόμητο, ως… υπόσχεση.

Για εμάς, ναι. Ήταν αποκάλυψη. Για τον Μαρτίνς όχι. Τον έχουμε ακούσει αρκετές φορές, γύρω-γύρω από την πρώτη ομάδα, με το να συμπληρώσει κάποια αποστολή, με το να κάνει προπονήσεις με τους «μεγάλους». Κάπου το έχει πάρει το αυτί μας, το όνομά του. Αλλά χθες τον είδαμε καλά. Και για εμάς, ναι. Ήταν αποκάλυψη. Αλλά ο Μαρτίνς τον ξέρει. Τον πιστεύει, τον προωθεί και με την πρώτη ευκαιρία, θα τον αναδείξει.

Ας τον κρατήσουμε στην άκρη του μυαλού μας. Βασίλης Σουρλής. Θα τον ξαναδούμε, στο μέλλον. Άμεσο και απώτερο. Ο Μαρτίνς θα βρει τον τρόπο. Αφού του… μπήκε στο μάτι, ο μικρός, θα βρει τον τρόπο, ο Πορτογάλος…

Διαβάστε επίσης