Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πολυθεσίτης, πειραματιστής

Πολυθεσίτης, πειραματιστής
Κυριακή, 6 Σεπτεμβρίου 2020 - 12:47

Δεν ξέρουμε αν ο Μπρούνο θα έχει θέση στο ρόστερ της νέας αγωνιστικής περιόδου. Δεν ξέρουμε αν ο Μαρτίνς του δώσει ακόμη μία ευκαιρία, να αποδείξει ότι μπορεί να σταθεί όπως πρέπει, στο επίπεδο του Ολυμπιακού, σε Ελλάδα και Ευρώπη. Αυτό που είναι δεδομένο, μετά και το χθεσινό φιλικό του Θρύλου, στο Περιστέρι, είναι ότι ο Βραζιλιάνος ΜΠΟΡΕΙ να βοηθήσει τον Ολυμπιακό, να πάρει το Κύπελλο.

Ο Μπρούνο έπαιξε χθες ως μπακ. Ως εξτρέμ, από τη μία πλευρά. Ως εξτρέμ, από την άλλη πλευρά. Έπαιξε σε τρεις διαφορετικές θέσεις, με διαφορετικούς παρτενέρ, μπροστά του και πίσω του. Με διαφορετική φιλοσοφία, στο πρώτο και στο δεύτερο μέρος, σχετικά. Με μία ομάδα που κοντρόλαρε το παιχνίδι, στην αρχή, αλλά που επιτέθηκε κατά κύματα, αργότερα. Και όχι απλώς δεν ήταν κακός, αλλά το ακριβώς αντίθετο: Έδειξε ότι μπορεί να προσφέρει στην ομάδα, για να πάρει το Κύπελλο Ελλάδας, την επόμενη εβδομάδα. Και να κάνει, έτσι το νταμπλ.

Έδειξε, επίσης, ότι αξίζει και στον ίδιο, αν δεν καταφέρει να κρατήσει θέση στο ρόστερ του Ολυμπιακού, τη νέα σεζόν, να φύγει, τουλάχιστον, ως νταμπλούχος. Φιλότιμος, ικανός και παρά τα θεματάκια που εμφάνισε, ως προς τη «χημεία», όποτε πήρε ευκαιρίες, ο Μπρούνο είναι ποιοτικός παίκτης και μπορεί να δώσει στον Ολυμπιακό, αυτή τη στιγμή, τη βοήθεια που χρειάζεται, από το περσινό του ρόστερ, για να φτάσει σε έναν ακόμη τίτλο. Έστω και… πειραματικά.

Διαβάστε επίσης