Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τελειώνει το αστείο, γυρνάνε και πάμε για το νταμπλ

Τελειώνει το αστείο, γυρνάνε και πάμε για το νταμπλ
Κυριακή, 6 Σεπτεμβρίου 2020 - 18:54

Οι ελλείψεις που είχε ο Ολυμπιακός στο χθεσινό φιλικό με τον Ατρόμητο ήταν πολλές. Εξάλλου ο Πέδρο Μαρτίνς δοκίμασε πρόσωπα και πειραματίστηκε εν όψει του τελικού Κυπέλλου.

Μετά τον αγώνα της Εθνικής Ελλάδος με το Κόσοβο, ενσωματώνονται ξανά στην ομάδα τρεις παίκτες σημαντικοί για τον Ολυμπιακό. Άλλωστε στην Εθνική περισσεύουν όπως έχουμε δει. Ξέρει ο Φαν Σιπ…

Ο Γιώργος Μπουχαλάκης αποτελεί ένα πολύτιμο «γρανάζι» για την λειτουργία των «ερυθρόλευκων». Ηρεμεί το παιχνίδι, είναι τακτικά άψογος και σχεδόν αναντικατάστατος μιας και μέτρησε πέρσι πολλές συμμετοχές.

Μιλώντας για συμμετοχές, ο ρέκορντμαν στον Ολυμπιακό ο Γιώργος Μασούρας αποτελεί και αυτός βασική επιλογή του προπονητή. Στον αγώνα της Εθνικής Ελλάδος με την Σλοβενία έπαιξε για 7 (!) ολόκληρα λεπτά. Αναμένουμε και την δική του επιστροφή.

Ο Κώστας Φορτούνης αναμένεται να αγωνιστεί ως βασικός στο παιχνίδι Ελλάδα-Κόσοβο. Αυτό δεν αλλάζει φυσικά την εμπάθεια του Φαν Σιπ απέναντι στους παίκτες του Ολυμπιακού. Ο μέσος των «ερυθρολεύκων» είναι αυτή ο ποιοτικότερος Έλληνας ποδοσφαιριστής σε ότι αφορά τα «στημένα», την δημιουργία, την τεχνική κατάρτιση.Δεδομένα υπολογίζεται και δεδομένα θα βοηθήσει για να πάρει ο Θρύλος το νταμπλ με την ΑΕΚ και να περάσει στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Μην ξεχνάμε ποιοι λείπουν, μην ξεχνάμε ποιους δεν είχε μαζί του ο προπονητής του Ολυμπιακού στο Περιστέρι.Μαζί με αυτούς τους ποδοσφαιριστές να προσθέσουμε ότι απουσιάζουν οι Σεμέδο, Λοβέρα, Σα και Αλέν.

Διαβάστε επίσης