Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αυτοί «κόπηκαν»

Αυτοί «κόπηκαν»
Τρίτη, 8 Σεπτεμβρίου 2020 - 12:09

Καθώς προχωρά η προετοιμασία και πηγαίνουμε προς τη νέα σεζόν, στην οποία ο Ολυμπιακός αναγκαστικά θα μπει καθυστερημένα, τόσο θα ξεκαθαρίζει η νέα εικόνα του ρόστερ. Σιγά-σιγά ο Μαρτίνς θα ξεκαθαρίζει την κατάσταση, στο δυναμικό της ομάδας και ήδη έχει αρχίσει να προχωρά σε ορισμένες προσθαφαιρέσεις, σχετικά με αυτό.

Έτσι, τη Δευτέρα που μας πέρασε ενημέρωσε τους Νίκολιτς, Κωστή, Φοντέ Καμαρά και Γιασίν Μεριά, ότι δεν θα έχουν θέση στο ρόστερ της νέας αγωνιστικής σεζόν. Οι τρεις πρώτοι στερούνται, ακόμη, εμπειριών, για να φορέσουν ενεργά τη φανέλα της μεγαλύτερης ομάδας στην Ελλάδα και έτσι αναμένεται να δοθούν δανεικοί. Ο Ολυμπιακός θα κυνηγήσει να πάνε σε ομάδες του εξωτερικού, με σωστή οργάνωση και με πιθανότητες να πάρουν πολλά παιχνίδια στα πόδια τους, για να επιστρέψουν ανανεωμένοι και πιο δυναμικοί. Και να διεκδικήσουν έτσι μία θέση στο ρόστερ, σε μελλοντικό χρόνο.

Στο μεταξύ, για τον Μεριά φαίνεται να υπάρχει ενδιαφέρον από ομάδες της Τουρκίας. Και ο ίδιος ο Τυνήσιος είχε εκφράσει την άποψη ότι αν δεν παίζει, καλύτερα να αποχωρήσει και συνεχίσει στην Τουρκία, όπου έπαιζε και πέρυσι, δανεικός, για το μισό της σεζόν. Αναμένονται εξελίξεις, λοιπόν και σε αυτό το θέμα, άμεσα.

Διαβάστε επίσης

Φτωχός συγγενής…

Φτωχός συγγενής…

Παλεύουν στον ΠΑΟ να κλείσουν τη διαφορά με τη Nova, μπας και εισπράξουν τίποτα παραπάνω.