Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

A’ Bola: «Θέλει Σεμέδο πριν τον ΠΑΟΚ» (photo)

A’ Bola: «Θέλει Σεμέδο πριν τον ΠΑΟΚ» (photo)
Τρίτη, 8 Σεπτεμβρίου 2020 - 14:08

Επιμένουν στο δικό τους μοτίβο οι Πορτογάλοι. Η Μπενφίκα επιθυμεί διακαώς τον Σεμέδο, αλλά μέχρι στιγμής δεν δείχνει καμία διάθεση να… συναντήσει τις απαιτήσεις του Ολυμπιακού και να κινηθεί προς τη σωστή κατεύθυνση. Οι «αετοί» δείχνουν, από τη μία, να… καίγονται, για να τελειώσουν τη μεταγραφή. Από την άλλη, δεν δείχνουν διατεθειμένοι να ανεβάσουν την προσφορά τους.

Με το θέμα ασχολείται ξανά σήμερα η A’ Bola, η οποία κάθε μέρα γράφει και κάτι για αυτό. Εξάλλου, η Μπενφίκα είναι μία από τις 2-3 τοπ ομάδες της χώρας και η σύνδεσή της με την Ελλάδα και τον Ολυμπιακό ανεπτυγμένη, τα τελευταία χρόνια.

Αναφέρει, λοιπόν, σήμερα, το δημοσίευμα της πορτογαλικής εφημερίδας, πως οι «αετοί» θέλουν να τελειώσουν το θέμα Σεμέδο μέσα στην εβδομάδα, ώστε να προλάβουν να τον έχουν και για τον ΠΑΟΚ! «Ο Ολυμπιακός αξιώνει 12 εκατ. ευρώ για τον Πορτογάλο, αλλά η Μπενφίκα δεν θέλει να ανέβει πάνω από τα 7 εκατ. ευρώ», τονίζει το δημοσίευμα.
«Ο Ζόρζε Ζεσούς θέλει να ενισχύσει την άμυνά του και οι συζητήσεις με τους πρωταθλητές Ελλάδας έχουν ήδη αρχίσει. Η Μπενφίκα θέλει να κλείσει τη μεταγραφή ως το τέλος της εβδομάδας, ώστε να έχει τον Σεμέδο στα προκριματικά του Champions League. Οι διαπραγματεύσεις δεν είναι εύκολες, αλλά μπήκαν σε καλό δρόμο μετά την απόκτηση του Πέπε από τον Ολυμπιακό, καθώς είχε δικαιώματα επί του παίκτη η Μπενφίκα», προσθέτει το ρεπορτάζ της πορτογαλικής εφημερίδας.

Διαβάστε επίσης

Φτωχός συγγενής…

Φτωχός συγγενής…

Παλεύουν στον ΠΑΟ να κλείσουν τη διαφορά με τη Nova, μπας και εισπράξουν τίποτα παραπάνω.