Ντουντούκα
Κωδικός: ΤΟΥΜΠΑ! Πάμε να τελειώνουμε με δαύτους...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Όπως πρέπει…

Όπως πρέπει…
Σάββατο, 12 Σεπτεμβρίου 2020 - 11:36

Αυτό που γνωρίζουμε είναι πως ο αποψινός είναι ίσως ο τελευταίος αγώνας του Βασίλη Τοροσίδη, με τη φανέλα του Ολυμπιακού. Αλλά και συνολικά… Είναι, ίσως, ο τελευταίος… χορός! Ένας… χορός, ο οποίος πρέπει να γίνει… όπως πρέπει. Και να έχει την… κατάληξη που πρέπει. Να πάρει το… φινάλε που πρέπει!

Ο «Τόρο» έχει συνδέσει το όνομά του, με τον Ολυμπιακό. Όσο και αν αγωνίστηκε στο εξωτερικό, όσα σπουδαία πράγματα και αν πέτυχε, δεν άλλαξε ποτέ. Παρέμεινε ο «δικός μας Τόρο», ο οποίος έρχεται απόψε το βράδυ, να ηγηθεί αυτής της προσπάθειας, την οποία θα κάνουν ο ίδιος και οι συμπαίκτες του, στον Πανθεσσαλικό.

Ο Τοροσίδης αξίζει αυτό το Κύπελλο, όσο τίποτε άλλο. Αξίζει, αν όντως ο αποψινός είναι ο τελευταίος του αγώνας, να του φέρει ακόμη έναν τίτλο, στην τεράστια καριέρα του, σε συλλογικό και εθνικό επίπεδο. Ένας ποδοσφαιριστής ο οποίος κατάφερε, σε όλη του την πορεία, στα γήπεδα, να γίνει ηγέτης, να γίνει οδηγός, για τους πιο άπειρους, για τους νεότερους, για τους… θαυμαστές του! Ακόμη και για τους… αντιπάλους.

Απόψε ο «Τόρο» μπαίνει στο γήπεδο με το μυαλό μόνο στην κούπα. Δεν σκέφτεται ούτε τον «επίλογο», ούτε το «φινάλε», αν είναι πράγματι αυτό, ούτε το τι έχει κάνει στην καριέρα του, έως τώρα. Απόψε, το μυαλό του είναι μόνο στο τρόπαιο. Μόνο στο νταμπλ. Μόνο στη νίκη, επί της ΑΕΚ και στην κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας. Απόψε είναι η βραδιά του. Μία ακόμη…

Διαβάστε επίσης

Πιο κοντά σε Γκαρσία

Πιο κοντά σε Γκαρσία

Ο Ολυμπιακός φέρεται να έκανε βελτιωμένη πρόταση και να πήρε προβάδισμα, στη «μάχη» για τον 22χρονο.