Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πιο κοντά σε Γκαρσία

Πιο κοντά σε Γκαρσία
Σάββατο, 12 Σεπτεμβρίου 2020 - 11:09

«Φωτιά» έχει πάρει το μεταγραφικό θέμα του Λιβάι Γκαρσία, στο οποίο ο Ολυμπιακός εμπλέκεται, μαζί με την ΑΕΚ. Ο νεαρός ακραίος είναι στα πλάνα του Θρύλου και παλεύει για να τον κάνει δικό του, απέναντι στην αποψινή του αντίπαλο, στον τελικό του Κυπέλλου. Μάλιστα, η «μάχη» δείχνει να φουντώνει και ο Ολυμπιακός να παίρνει, αυτή την ώρα, προβάδισμα, σε σχέση με την Ένωση.

Συγκεκριμένα, ο Ολυμπιακός φέρεται να έχει καταθέσει βελτιωμένη πρόταση, για να κάνει δικό του, κατά το 60%, τον ποδοσφαιριστή. Γεγονός που σημαίνει ότι η ομάδα του, η Μπεϊτάρ, θα διατηρεί, φυσικά, ποσοστό μεταπώλησης. Η πρόταση λέγεται ότι είναι πάνω από 2,5 εκατομμύρια, συνολικά (μαζί με τα μπόνους) και η Μπεϊτάρ φέρεται να την έχει κάνει αποδεκτή.

Βέβαια, όπως είναι λογικό, σε περιπτώσεις «πλειστηριασμού» για έναν παίκτη, ωφελημένη βγαίνει η ομάδα που τον έχει ήδη, οπότε στην Μπεϊτάρ δεν βιάζονται για να… βάλουν υπογραφές. Λογικό, αφού περιμένουν, ενδεχομένως, αντιπρόταση από την ΑΕΚ και αυτό αναφέρουν και διάφορα «κιτρινόμαυρα» Μέσα. Ότι δηλαδή η Ένωση θα το κυνηγήσει περαιτέρω το θέμα.

Η ουσία, αυτή τη στιγμή, είναι πως ο Ολυμπιακός έχει πάρει προβάδισμα, στην υπόθεση απόκτησης του Γκαρσία, ο οποίος αρχικά ήταν εναλλακτική του Γκάρι Ροντρίγκες. Τώρα, όμως, φαίνεται πως η υπόθεσή του έχει γίνει ισότιμη, με εκείνη του Ολλανδού και δεν αποκλείεται να αποκτηθούν και οι δύο παίκτες, εφόσον ο Ολυμπιακός το καταφέρει.

Διαβάστε επίσης

Όπως πρέπει…

Όπως πρέπει…

Ο «Τόρο» ηγείται της αποψινής βραδιάς, θέλοντας ρίξει την αυλαία στη σεζόν 2019-20… όπως πρέπει!

Δικό του το νταμπλ! (photo)

Δικό του το νταμπλ! (photo)

Δεν είναι υπέρβαση. Είναι φυσικό επακόλουθο της ανωτερότητάς του. Στις 21:00 (gavros.gr) ο Ολυμπιακός έχει… επιτέλους, τελικό Κυπέλλου, με την ΑΕΚ!