Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τους το… συγχώρησαν, τελικά

Τους το… συγχώρησαν, τελικά
Σάββατο, 12 Σεπτεμβρίου 2020 - 15:38

Για ένα μικρό διάστημα μόνο φαίνεται ότι οι σχέσεις… διαταράχθηκαν. Αιτία ήταν το φιλικό με τον Ολυμπιακό, το οποίο κατείχε, στις τάξεις της προπαγάνδας μεγάλη δημοσιότητα, για 2-3 μέρες. Μετά… κούρασε κιόλας, φαίνεται και έπαψε να αποτελεί και λόγο… για μούτρα. Προς τον ΠΑΣ. Ένα μικρό «κατσάδιασμα» του είχε κάνει τότε η προπαγάνδα, η οποία δεν μπορούσε να διανοηθεί ότι οι Γιαννιώτες έπαιξαν φιλικό με τον Ολυμπιακό, στο Ρέντη, όπου μάλιστα φιλοξενήθηκαν κιόλας, μετά από την αναβολή, αρχικά του ματς.

Τελικώς το… αδιανόητο αυτό… παράπτωμα, από πλευράς Γιαννιωτών, φαίνεται ότι δεν ήταν αρκετό για να διαταράξει περαιτέρω τις σχέσεις και όλα είναι καλά. Ο ΠΑΣ πέρασε… αλώβητος από την περίοδο… γυρισμένης πλάτης, η οποία φαίνεται, ότι ήταν και μικρή.

Σε άλλα νέα, που αφορούν στους Γιαννιώτες και τα οποία δεν έχουν σχέση με τα παραπάνω, τα οποία αναφέραμε, ο ΠΑΣ πήρε ελεύθερο από τον ΠΑΟΚ τον νεαρό Δούμτση, με τον ΠΑΟΚ να διατηρεί ποσοστό μεταπώλησης 50% για τον ποδοσφαιριστή. Μία σημαντική κίνηση ενίσχυσης, από την ομάδα των Ιωαννίνων.

Διαβάστε επίσης