Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το πλάνο νίκης, για το πρώτο «τρίποντο»!

Το πλάνο νίκης, για το πρώτο «τρίποντο»!
Παρασκευή, 18 Σεπτεμβρίου 2020 - 13:52

Περίεργα εξελίσσεται, ήδη, η αγωνιστική περίοδος που διανύουμε, για τον Ολυμπιακό. Καθυστερημένη έναρξη, τελικός Κυπέλλου, δεύτερη αγωνιστική Super League Interwetten, ως… πρώτη και… πάει λέγοντας. Ο Ολυμπιακός μπαίνει στη «μάχη», αυτή τη φορά με τα νέα «όπλα» του και θέλει, όπως αναφέραμε και νωρίτερα, απέναντι στον Αστέρα, να αρχίσει τις υποχρεώσεις του, στο πρωτάθλημα, με… τρίποντο σημαντικό!

Ο Πέδρο Μαρτίνς, σε αντίθεση με την προηγούμενη εβδομάδα, που δούλευε με το παλιό ρόστερ, τον τελικό Κυπέλλου, την εβδομάδα που μας πέρασε δούλεψε με όλα τα νέα αποκτήματά του, την 11άδα, στην οποία δείχνει να καταλήγει, ενόψει του αποψινού ματς. Πιθανή 11άδα, διευκρινίζουμε, με βάση τις δοκιμές, τις οποίες ο Πέδρο Μαρτίνς έκανε, όλες αυτές τις ημέρες.

Ο Τζολάκης, λοιπόν, αναμένεται να είναι κάτω από τα δοκάρια. Στην άμυνα, αριστερά ο Χολέμπας, δεξιά ο Ραφίνια. Σέντερ μπακ οι Σεμέδο-Μπα, όπως όλα δείχνουν. Καμαρά, Μπουχαλάκης και Εμβιλά θα συνθέτουν την τριάδα στη μεσαία γραμμή, με τον Εμβιλά εξάρι, τον Μπουχαλάκη 8άρι και τον Καμαρά… 8αρο10άρι. Στην επίθεση, ο φορμαρισμένος και ανεβασμένος Ραντζέλοβιτς δείχνει να κερδίζει τη «μάχη» από τον Μασούρα, για τη μία πτέρυγα. Ο Βαλμπουενά θα είναι στην άλλη. Στην επίθεση, βεβαίως, θα είναι ο Ελ Αραμπί.

Πάει με 4-3-3, λοιπόν, ο Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος καταλήγει σε ένα σχήμα που θα μπορεί να ελέγξει το κέντρο και να βγάλει σωστά οργανωμένες και -πάντα- επικίνδυνες επιθέσεις. Αναμένουμε, φυσικά, την επιβεβαίωση, από την ανακοίνωση της 11άδας, αφού αυτό σχέδιο είναι πιο πιθανό, βάσει των δοκιμών, τις οποίες έκανε ο Πορτογάλος.

Διαβάστε επίσης