Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Όταν λέμε οικογένεια το εννοούμε!

Όταν λέμε οικογένεια το εννοούμε!
Κυριακή, 20 Σεπτεμβρίου 2020 - 00:30

Ένα από τα τεράστια ατού του Ολυμπιακού είναι το δέσιμο που υπάρχει στους ανθρώπους της ομάδας. Διοίκηση, τεχνικό επιτελείο και παίκτες. Άπαντες ενωμένοι...

Όταν μιλάμε περί δεσίματος, δεν μιλάμε τυχαία. Πολλές φορές έχουμε δει «κατασκευασμένες» εικόνες από δήθεν δεμένες ομάδες που στο εσωτερικό τους επικρατεί ένα μπάχαλο.

Πέδρο Μαρτίνς και Κριστιάν Καρεμπέ διατηρούν άριστες σχέσεις με τον Γάλλο να είναι πάντα κοντά στην ομάδα, όπως είδαμε και στον τελικό στον Βόλο. Προπονητής και παίκτες σαν μια γροθιά. Η λέξη «οικογένεια» ακούστηκε δεκάδες φορές στο ντοκιμαντέρ του Olympiacos Tv για το 45ο πρωτάθλημα και όχι τυχαία. Το ίδιο συμβαίνει και με τον Κώστα Καραπαπά. Το ίδιο συνέβη και με τον κυρ Σάββα που ακόμα και όταν «έφυγε» όλοι τον τίμησαν σαν μέλος της οικογένειάς τους. Όπως του άρμοζε εξάλλου.

Ο Βασίλης Τοροσίδης λίγες ώρες μετά την αποχώρησή του από την ενεργό δράση ανακοινώθηκε ως μέλος του Ολυμπιακού από άλλο πόστο. Διότι τα λόγια θέλουν και πράξεις. Από πράξεις ξέρει ο ηγέτης της ομάδας Βαγγέλης Μαρινάκης που έχει «χτίσει» ένα τόσο γερό και αξιοζήλευτο οικοδόμημα.

Διαβάστε επίσης