Ντουντούκα
Γαλλίδα, η σειρά σου...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Με Σα και Φορτούνη;

Με Σα και Φορτούνη;
Τρίτη, 22 Σεπτεμβρίου 2020 - 00:18

Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει πολλάκις εκφράσει, με δηλώσεις και με πράξεις, την εκτίμηση του και την στήριξή του στον Κωνσταντίνο Τζολάκη.

Με δεδομένο όμως πως ο Ζοσέ Σα, έχει αρχίσει και ανεβάζει στροφές, θεωρείται πολύ πιθανό ο Πορτογάλος πορτιέρο να ξεκινήσει ως βασικός έναντι του Τζολάκη, την ερχόμενη Τετάρτη (23/9) κόντρα στην Ομόνοια.

Η ζυγαριά (πιθανώς) γέρνει υπέρ του Σα, λόγω εμπειρίας και παραστάσεων από τέτοιου είδους παιχνίδια. Από την άλλη το διάστημα αποχής του Σα είναι μεγάλο. Ωστόσο στην παρούσα φάση δείχνει να έχει το προβάδισμα.

Ο Πέδρο Μαρτίνς έχοντας δει πως αγωνίζεται η Ομόνοια, γνωρίζει πως η συμπαγής της άμυνα μπορεί να προκαλέσει προβλήματα.

Έτσι, κάνει σκέψεις για την χρησιμοποίηση του ποιοτικότερου Έλληνα ποδοσφαιριστή, του Κώστα Φορτούνη. Δημιουργία, εκτελέσεις στημένων, και το… απρόβλεπτο είναι τρία στοιχεία που φαντάζουν χρήσιμα (αν όχι απαραίτητα) απέναντι σε μια ομάδα με αμυντικογενή προσανατολισμό όπως η Ομόνοια.

Όπως και να έχει ο Πέδρο Μαρτίνς θα καταλήξει με ποιο πλάνο θα «χτυπήσει» τους Κύπριους, συνυπολογίζοντας ότι είναι αρχή της σεζόν και η ετοιμότητα των ποδοσφαιριστών δεν είναι η απόλυτη.

Διαβάστε επίσης