Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Δεν πα να επιβεβαιώνει…

Δεν πα να επιβεβαιώνει…
Κυριακή, 27 Σεπτεμβρίου 2020 - 10:44

Επιβεβαίωσε, επί τοις ουσίας, ο ίδιος ο Ζόρζε Ζεσούς ότι ο Σεμέδο είναι ο εκλεκτός του, για την άμυνα της Μπενφίκα. Το είπε, ξεκάθαρα, σε δηλώσεις του, το βράδυ του Σαββάτου.

«Ο παίκτης που θα έρθει θα πρέπει να είναι έμπειρος, όπως είναι ο Οταμέντι ή ο Σεμέδο, ο οποίος έχει συνεργαστεί μαζί μου έναν χρόνο και ξέρει τι θέλω», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Πορτογάλος κόουτς. Μαζί του. Αρκεί η Μπενφίκα να πληρώσει το ποσό που θέλει ο Ολυμπιακός, για να κάνει τη μεταγραφή. Παραμένει απλό το πράγμα και δεν άλλαξε κάτι.

«Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι ήταν το τελευταίο ματς του Ρούμπεν Ντίας με την Μπενφίκα. Με την αποχώρηση του, πρέπει να πάρουμε δύο στόπερ», είπε παράλληλα, δείχνοντας έτσι ότι μπορεί, πολύ σύντομα, να ανοίξει ο δρόμος, ώστε ο Σεμέδο να μετακομίσει από το λιμάνι, στο Ντα Λουζ.

Η αποχώρηση του Ντίας θα φέρει ζεστό χρήμα, στα ταμεία της Μπενφίκα και ο Ζεσούς ξέρει που θέλει να το επενδύσει. Και ο Ολυμπιακός δεν θα σταθεί εμπόδιο στον Σεμέδο, εάν η Μπενφίκα ικανοποιήσει οικονομικά τους νταμπλούχους. Ειδάλλως, δεν πα να επιβεβαιώνει ο Ζεσούς, ότι θέλει τον στόπερ του Ολυμπιακού… Κοψοχρονιά, εκείνος, δεν πωλείται…

Διαβάστε επίσης