Ντουντούκα
Δεν χάνεται το 46ο!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Το ξέκοψε μέχρι και ο Ζεσούς, πια…

Το ξέκοψε μέχρι και ο Ζεσούς, πια…
Δευτέρα, 5 Οκτωβρίου 2020 - 11:48

Η Μπενφίκα επιμένει, μέχρι και την ύστατη ώρα, να κάνει δικό της τον Σεμέδο, από τον Ολυμπιακό. Πλέον, το να συμβεί αυτό συγκεντρώνει από… ελάχιστες, έως… καθόλου πιθανότητες, αλλά στο ποδόσφαιρο, ποτέ κανείς δεν πρέπει να λέει ποτέ. Ο Ολυμπιακός έχε ξεκαθαρίσει σε όλους τους τόνους ότι ο Σεμέδο δεν πωλείται, παρά μόνο με 18 εκ. ευρώ και το να συμβεί κάτι τέτοιο, την τελευταία ημέρα των μεταγραφών (η διορία εκπνέει απόψε τα μεσάνυχτα) μοιάζει… τρομερά απίθανο. Έως… εξωπραγματικό.

Ειδικά από τη στιγμή που η Μπενφίκα δεν διατίθεται να πιάσει τα οικονομικά στάνταρ του Ολυμπιακού, αλλά και από τη στιγμή που η δυσκολία του να βρεις βασικό στόπερ, στην εκπνοή της μεταγραφικής περιόδου είναι.. πρακτικά ακατόρθωτο. Έτσι, όλα δείχνουν ότι ο Σεμέδο, τελικώς, θα μείνει εδώ, κάτι που εν πολλοί άφησε να εννοηθεί και ο ίδιος ο Ζεσούς, με δηλώσεις του, μετά το ματς της Κυριακής, με τη Φαρένσε.

«Είναι πολύ δύσκολη η μεταγραφή, επειδή ο Ολυμπιακός λόγω και της συμμετοχής του στο Τσάμπιονς Λιγκ δεν θέλει να τον πουλήσει και ως εκ τούτου ζητά πολλά χρήματα. Δεδομένου αυτού, η Μπενφίκα θα προσπαθήσει να βρει μια άλλη λύση για να ενισχύσει το κέντρο άμυνας μέχρι το τέλος της μεταγραφικής αγοράς. Είναι κρίμα διότι ήθελα τον Σεμέδο για αρκετούς λόγους: και είναι Πορτογάλος και τον γνωρίζω καλά», είπε ο προπονητής της Μπενφίκα, ο οποίος θυμίζουμε ότι σύμφωνα με το ρεπορτάζ είχε επικοινωνήσει μέχρι και… απευθείας, με τον Σεμέδο, για το θέμα της μεταγραφής του, στην Μπενφίκα.

Διαβάστε επίσης

Παίζουν με τη νοημοσύνη μας!

Παίζουν με τη νοημοσύνη μας!

Ανακοίνωση-κάλυψη στο «έγκλημα» των Ιωαννίνων, εξέδωσε η ΚΕΔ, η οποία απλώς αποδεικνύει ότι βρίσκεται εδώ για να… εξυγιαίνει, όπου χρειάζεται.