Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Δένει» τα «όπλα» του

«Δένει» τα «όπλα» του
Δευτέρα, 12 Οκτωβρίου 2020 - 11:08

Αρκετές υποθέσεις ανανεώσεων έχει μπροστά του, ο Ολυμπιακός, να κλείσει. Περιπτώσεις ποδοσφαιριστών, οι οποίες δίνουν τον τόνο, για τον Ολυμπιακό του αύριο και παράλληλα, επιβραβεύουν τους ίδιους τους άσους του Μαρτίνς, οι οποίοι δίνουν σε κάθε ματς τον καλύτερο εαυτό τους.

Το δίδυμο Σισέ-Μπα, για παράδειγμα. Ο Ολυμπιακός θέλει να ανανεώσει και τους δύο κεντρικούς αμυντικούς του, αφού περιμένει πολλά, από εκείνους, στο «αύριο», τόσο σε επίπεδο αγωνιστικό, όσο και σε επίπεδο μεταγραφικό. Ο Ολυμπιακός θέλει να δώσει νέο συμβόλαιο, στους δύο Σενεγαλέζους και να διασφαλίσει ότι θα τους έχει εδώ και χαρούμενους.

Παράλληλα, στο μυαλό όλων υπάρχει και το θέμα της ανανέωσης του Λαζάρ Ραντζέλοβιτς. Ο Σέρβος έχει δείξει ότι διαθέτει όλο το πακέτο για να καθιερωθεί εδώ. Να πάρει, σταδιακά, περισσότερα ματς και να αποτελέσει το αύριο των εξτρέμ του Ολυμπιακού. Ταχύς, θρασύς, με ποδοσφαιρικό τσαγανό και… τρέλα για τον Ολυμπιακό. Η Διοίκηση του Θρύλου θέλει, επίσης, να τον κρατήσει εδώ και να του δώσει νέο συμβόλαιο.

Αυτές είναι μερικές, μόνο, από τις περιπτώσεις που θα πάρουν σειρά, για ανανέωση, στο λιμάνι. Θα ακολουθήσουν και άλλες…

Διαβάστε επίσης

Ο Μαντί Καμαρά στο επίκεντρο

Ο Μαντί Καμαρά στο επίκεντρο

Ο Μαρτίνς ποντάρει πολλά επάνω στον Καμαρά, για τις προσεχείς αναμετρήσεις. Αγωνία για την επιστροφή του, μετά τα κρούσματα κορονοϊού, στη Γουινέα.