Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Γιατί, πότε μεγάλωσε δηλαδή;

Γιατί, πότε μεγάλωσε δηλαδή;
Δευτέρα, 12 Οκτωβρίου 2020 - 13:48

«Μικραίνουν τον σύλλογο», λένε οι Παοκτζήδες, για Σαββίδη και… λοιπούς συμβούλους της διοίκηση του ΠΑΟΚ. Νέα ανακοίνωση χθες, νέα πυρά κατά της οικογενείας, η οποία, εδώ που τα λέμε και όπως σας αναλύσαμε να νωρίτερα, δεν έχει πετύχει και τίποτα σπουδαίο. Ούτε φέτος το καλοκαίρι, ούτε γενικά…

Αλλά, μια στιγμή… Να το σκεφτούμε λίγο ψύχραιμα. Πότε… μεγάλωσε ο ΠΑΟΚ, για να τον μικραίνει ο Ιβάν Σαββίδης και οι συν αυτώ; Πότε… ξέφυγε, ως μέγεθος, από αυτό που ήταν πάντα, για να… μικραίνει τώρα, ξαφνικά; Με τρία πρωταθλήματα, τα οποία μέχρι πέρσι δεν είχε κιόλας; Ή με τις… μηδέν εμφανίσεις σε ομίλους Champions League; Δεν λέμε να πάει στους… 16, ή στους… 8. Να μπει, μια φορά, στους ομίλους. Μία… Ποτέ…

Είναι άδικη οι Παοκτζήδες. Ή, απλώς, θέλουν να μας… τρελάνουν. Και δεν θα τα καταφέρουν, φυσικά. Είναι, ΟΚ, λογικό, για κάθε οπαδό να λέει «η δική μου ομάδα είναι η μεγαλύτερη». Μπορεί να το πει, αν έχει και κάπου να πατήσει, βέβαια. Αλλά μέχρι πριν από έναν χρόνο, ο ΠΑΟΚ δεν ήταν, σε πρωταθλήματα ας πούμε, ούτε η… μεγάλη ομάδα της Θεσσαλονίκης! Τον περνούσε ο Άρης!

Για να μην πούμε για την Ευρώπη, που θα έπρεπε να… κλείνουν τα σύνορα, με… εντολή της ΕΠΟ, όποτε πάει να παίξει ο ΠΑΟΚ. Να γλιτώνουμε και καμιά συμφορά. Και καμιά… «φάπα», ως ελληνικό ποδόσφαιρο. Οπότε, για να τα λέμε σωστά τα πράγματα, ας πουν «κρατάνε τον ΠΑΟΚ μικρό», οι Παοκτζήδες, για τον Σαββίδη και τους γύρω του. Δεν μεγάλωσε ποτέ ο ΠΑΟΚ, ούτε αρκεί μόνο το να έχει κόσμο, για να το ισχυρίζεται αυτό.

Διαβάστε επίσης

Στο… επίπεδο που του αρμόζει (videos)

Στο… επίπεδο που του αρμόζει (videos)

Γνώστη της ελληνικής πραγματικότητας θέλει, λέει, ο ΠΑΟ. Και γι’ αυτό παίρνει… Μπόλονι, λέει. Στο επίπεδό του… Δείτε τι του είχε κάνει ο Ολυμπιακός.