Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Κανένα ρίσκο, όλα στην… πένα!

Κανένα ρίσκο, όλα στην… πένα!
Τρίτη, 13 Οκτωβρίου 2020 - 12:18

Ο Ολυμπιακός περιμένει διεθνείς να επιστρέψουν. Μετά τα όσα έζησε ο Μαντί Καμαρά, με τα κρούσματα κορονοϊού, στην εθνική ομάδα της Γουινέας, γίνεται σαφές ότι ο Ολυμπιακός πράττει άριστα, που δεν αφήνει τίποτα στην… τύχη του.

Αυτό που έλεγαν άνθρωποι του Θρύλου είναι πως ο Σύλλογος συνεχίζει και θα συνεχίσει να τηρεί αυστηρά, ΟΛΑ τα προβλεπόμενα υγειονομικά πρωτόκολλα. Προκειμένου, με αυτό τον τρόπο, να διασφαλίσει την απόλυτη ασφάλεια όλων των παικτών, της ομάδας εν γένει, αλλά και όλων των εργαζομένων, γύρω από αυτή.

Είναι σαφές ότι ο Θρύλος θα συνεχίσει τα συχνά τεστ για την ανίχνευση πιθανών κρουσμάτων, με την ελπίδα ότι δεν θα βρεθεί κανένα. Οι διεθνείς που επιστρέφουν και θα επιστρέψουν θα υποβάλλονται σε τεστ για τον κορονοϊό και φυσικά δεν θα έρχονται σε επαφή με κανέναν στην ομάδα, μέχρι τα αποτελέσματα να βεβαιώσουν ότι είναι σε θέση να το πράξει.

Στόχος του Ολυμπιακού είναι να διατηρήσει όλους τους ποδοσφαιριστές του και όλους όσοι βρίσκονται στην ομάδα, υγιείς και ασφαλείς. Και όπως έχει δείξει, με όλες τις πράξεις του, αυτό προέχει.

Διαβάστε επίσης

Τα πράγματα στη θέση τους

Τα πράγματα στη θέση τους

Ο ηγέτης του Ολυμπιακού κατέθεσε στο Τριμελές Εφετείο, για την υπόθεση των «28», δίνοντας απαντήσεις, για όλα.