Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Δεν θα πάρεις, ποτέ, αυτό που μπορούν να σου στερήσουν…

Δεν θα πάρεις, ποτέ, αυτό που μπορούν να σου στερήσουν…
Τρίτη, 13 Οκτωβρίου 2020 - 15:33

Αν υπάρχει κάτι, το οποία μας δίδαξε και θα πρέπει να μας διδάσκει, διαρκώς, η ιστορία με τον ΠΑΣ Γιάννινα, το ανύπαρκτο οφσάιντ του Ελ Αραμπί, στο γκολ του Χασάν και όλα όσα ακολούθησαν, είναι το εξής: Ότι ο Ολυμπιακός δεν θα πάρει ποτέ, αυτό που μπορούν να του στερήσουν. Τι σημαίνει αυτό; Το εξής απλό.

Σε οποιαδήποτε οριακή φάση, η γραμμή μπαίνει και… δίνει δικαίωμα να σου πουν «να, φαίνεται οφσάιντ»… ακόμη και αν φαίνεται, δίχως γραμμή κιόλας, ότι δεν είναι, η απόφαση θα είναι εις βάρος σου. Εις βάρος του Ολυμπιακού, εις βάρος των «ερυθρόλευκων». Αυτό, δηλαδή, που η γραμμή, η τεχνολογία, το ριπλέι, το πλάνο, το οτιδήποτε, μπορούν να σου στερήσουν, θα σου το στερήσουν… Πάει και τελείωσε.

Είναι η πρόθεση. Είναι όλη η αύρα… που βγάζει, το όλο… έργο της «εξυγίανσης» και ο τρόπος, με τον οποίο αντιμετωπίζεται ο Ολυμπιακός, εδώ και χρόνια. Όχι μόνο τώρα. Όχι μόνο φέτος. Αλλά εδώ και χρόνια. Τα είδαμε και στον Βόλο, τα είδαμε και αλλού. Και όχι μόνο σε ματς του Ολυμπιακού, αλλά και σε άλλων ομάδων αγώνων.

Ο Ολυμπιακός δεν θα πάρει ποτέ, αυτό που η… τεχνολογία, μπορεί να του στερήσει. Αυτό που η γραμμή μπορεί να σου στερήσει. Ή το πλάνο. Ή η παύση του πλάνου. Δεν υπάρχει τίποτα αυτοματοποιημένο. Δεν υπάρχει τίποτα… άμεμπτο. Παντού μπορεί να γίνει λάθος. Αλλά, αυτό το λάθος, σου έδειξαν και μάλιστα, από νωρίς φέτος, ότι θα είναι… εις βάρος σου… Βρέξει-χιονίσει.

Δεν πειράζει. Έτσι μάθαμε. Μπορούμε και έτσι. Και έτσι θα το πάρουμε και φέτος.

Διαβάστε επίσης

Τα πράγματα στη θέση τους

Τα πράγματα στη θέση τους

Ο ηγέτης του Ολυμπιακού κατέθεσε στο Τριμελές Εφετείο, για την υπόθεση των «28», δίνοντας απαντήσεις, για όλα.