Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Σαλάτα» με Κουτσιαύτη, Παπαπέτρου

«Σαλάτα» με Κουτσιαύτη, Παπαπέτρου
Πέμπτη, 15 Οκτωβρίου 2020 - 20:17
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Κάπου η... εξυγίανση έπαθε σύγχυση, με αφορμή τις διαμαρτυρίες του Ολυμπιακού για την αλλοίωση του αποτελέσματος στον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα, με οφσάιντ-ανακάλυψη. Για αυτό και ο Κλάτενμπεργκ ετοίμασε μια... σαλάτα, σχετικά με τους ορισμούς για τον αγώνα Ολυμπιακός-Ατρόμητος με Κουτσιαύτη και Παπαπέτρου.

Ο Μένιος Κουτσιαύτης (Αρρτας) είναι ο διαιτητής που θα σφυρίξει το Σαββατιάτικο εντός έδρας παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Ατρόμητο. Μπορεί ο ορισμός του να δείχνει ότι ο Κλάτενμπεργκ, ή όποιοι ορίζουν επειδή δεν μας ανακοίνωσαν επίσημα ποιος από την ΚΕΔ επιλέγει για ποια κατηγορία, θορυβήθηκε από τις διαμαρτυρίες του Ολυμπιακού για το ακυρωθέν γκολ του Χασάν με το οφσάιντ-ανακάλυψη στα Γιάννινα, όμως δεν περνά απαρατήρητο ότι για δεύτερη φορά φέτος έβαλαν έναν διαιτητή που στο παρελθόν ορίζονταν σπάνια. Ο 43χρονος ρέφερι είχε σφυρίξει και το 3-0 επί του Αστέρα Τρίπολης και δεν είχε δώσει δικαιώματα λόγω της διαφοράς των δυο ομάδων, ενώ ως γνωστόν δεν φταίνε οι διαιτητές αλλά αυτοί που τους ορίζουν και τους δίνουν ασυλία.

Ο Μένιος Κουτσιαύτης (Άρτας), ο οποίος είχε δεχθεί το μπούλινγκ της προπαγάνδας στο περσινό εντός έδρας παιχνίδι Κυπέλλου με τη Λαμία (3-2) και κατά σύμπτωση ο Περέιρα τον άφησε για αρκετό καιρό εκτός ορισμών. Νωρίς τον θυμήθηκαν, και με τον Αστέρα και με τον Ατρόμητο, αν αναλογιστούμε ότι πριν το προαναφερόμενο παιχνίδι με τη Λαμία ο 43χρονος ρέφερι είχε να σφυρίξει τον Ολυμπιακό από 31/03/18, από τον αγώνα Λεβαδειακός – Ολυμπιακός 1-1.

Η... περίπτωση Παπαπέτρου

Πάντως, το... θέμα είναι ο Παπαπέτρου στο VAR. Ενώ έβαλαν στο ματς έναν μη διεθνή διαιτητή, στον έλεγχο των φάσεων έβαλαν έναν διεθνή που στο παρελθόν έχει αδικήσει πολλές φορές στον Ολυμπιακό. Ειδικά σε περιπτώσεις πέναλτι που δεν τα έδινε με τίποτα!

Ο διεθνής Αθηναίος ρέφερι με την απόδοσή του στο παιχνίδι Ολυμπιακού-ΑΕΚ 3-0, για τη δέκατη αγωνιστική των πλέι οφ, έδειξε γιατί πρέπει να γίνουν σαρωτικές αλλαγές. Κάρτες δεν έβγαζε, φάουλ έδινε μόνο στην ΑΕΚ, στον Ολυμπιακό μόνο για να σπάει η μονοτονία. Μια διαιτησία, χάλια.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

ΣΑΒΒΑΤΟ 17/10

20:30 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Διαιτητής: Κουτσιαύτης (Άρτας)

Βοηθοί: Μαυρουδής (Ηρακλείου),

Σαμοϊλης (Αθηνών)

4ος Διαιτητής: Τζοβάρας (Φθιώτιδας)

Διαιτητής VAR: Παπαπέτρου (Αθηνών)

Διαιτητής AVAR: Καρσιώτης (Κορινθίας)

Παρατηρητής: Ιωσηφόγλου (Αθηνών/ΕΠΟ)

Διαβάστε επίσης