Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τεράστια διάκριση για Καμαρά!

Τεράστια διάκριση για Καμαρά!
Πέμπτη, 15 Οκτωβρίου 2020 - 23:39

Δεν χωράει αμφιβολία πως ο Μαντί Καμαρά διανύει τους πιο παραγωγικούς και πιο καλούς μήνες στην έως τώρα στην καριέρα του. Η βελτίωση που έχει επιδείξει στο παιχνίδι του είναι πολύ μεγάλη, σε σημείο που έχει γίνει βασικός και αναντικατάστατος στον Ολυμπιακό.

Μάλιστα, με την εικόνα του έχει «αναγκάσει» αρκετές ευρωπαϊκές ομάδες να τον παρακολουθούν, ενώ δεν είναι και λίγες οι φορές που έχουν φτάσει προτάσεις στα γραφεία του Ολυμπιακού. Προτάσεις που εννοείται πως απορρίφθηκαν γιατί δεν ήταν στα «θέλω» των ανθρώπων της ομάδας.

Ο Μαντί Καμαρά, λοιπόν, «κεντάει» στο γήπεδο και η φήμη του εξαπλώνεται. Σε τέτοιο σημείο που συμπεριελήφθη σε λίστα με τους 50 κορυφαίους Αφρικανούς ποδοσφαιριστές, όπως αναφέρει το «90min.com». Για την ακρίβεια, βρίσκεται στην 44η θέση.

Αναμφίβολα πρόκειται για τεράστια διάκριση για τον μέσο από τη Γουινέα, ο οποίος στον Ολυμπιακό έχει απογειώσει την καριέρα του.

Το γεγονός ότι βρίσκεται σε αυτήν τη λίστα με τους κορυφαίους Αφρικανούς ποδοσφαιριστές, δείχνει πολλά. Δείχνει το πόσο πολύ έχει μεγαλώσει ποδοσφαιρικά ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού.

Για την ιστορία, ας δούμε ποιοι είναι στην κορυφαία 5άδα της σχετικής λίστας...

Ο Χακίμι (Μαρόκο) της Ίντερ είναι στο Νο. 5, ο Ομπαμεγιάνγκ (Γκαμπόν) της Άρσεναλ στο Νο. 4, ο Κουλιμπαλί (Σενεγάλη) της Νάπολι στο Νο. 3, ο Σαλάχ (Αίγυπτος) της Λίβερπουλ στο Νο. 2 και ο Μανέ (Σενεγάλη) της Λίβερπουλ στο Νο. 1.

Διαβάστε επίσης