Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Βινάγκρε: «Πρέπει να τα δώσουμε όλα!»

Βινάγκρε: «Πρέπει να τα δώσουμε όλα!»
Δευτέρα, 26 Οκτωβρίου 2020 - 09:58

Είναι ένα από τα κεντρικά πρόσωπα της φετινής μεταγραφικής περιόδου, για τον Ολυμπιακό. Ήρθε στην ομάδα του Μαρτίνς, με προσωπικές ενέργειες του κ. Μαρινάκη, για να δώσει, όχι απλά το κάτι παραπάνω, αλλά για να… εκτοξεύσει τον Θρύλο. Ο Ρούμπεν Βινάγκρε, μέρα με τη μέρα, μπαίνει ολοένα και περισσότερο στο κλίμα της ομάδας και είναι έτοιμος να βάλει τη δική του «πινελιά» στο παιχνίδι του Ολυμπιακού.

Κατά την αναχώρηση της ομάδας, για το Οπόρτο, ο Βινάγκρε επεσήμανε ότι ο Ολυμπιακός είναι μια πολύ καλή ομάδα και παρότι και η Πόρτο είναι δυνατή, ο Θρύλος πηγαίνει στο Ντραγκάο για να κάνει ένα καλό παιχνίδι και να νικήσει.

«Νομίζω πως έχουμε πολύ καλή ομάδα, μπορούμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι. Ξέρουμε πως η Πόρτο είναι μια δυνατή ομάδα, όμως κι εμείς έχουμε αντίστοιχα πολύ καλή ομάδα», ήταν τα πρώτα λόγια του.

Για το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός είχε παραπάνω μέρες να προετοιμαστεί για το ματς λόγω της αναβολής του ματς με τον ΠΑΟΚ: «Ναι είναι σημαντικό, αλλά δεν είναι αυτό το πιο σημαντικό. Το πιο σημαντικό είναι αυτοί που θα βρεθούν στον αγωνιστικό χώρο να τα δώσουν όλα, να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό και να ανταποκριθούν στις δυσκολίες ενός παιχνιδιού Champions League».

Για τον κόσμο που θα υπάρχει στο Ντραγκάο: «Είναι πολύ καλό για τις ομάδες και για το ποδόσφαιρο γενικότερα η επιστροφή των φιλάθλων στα γήπεδα».

Διαβάστε επίσης

Φύγαμε για νέα υπέρβαση

Φύγαμε για νέα υπέρβαση

Ο Ολυμπιακός «πετάει» το πρωί της Δευτέρας με προορισμό την Πορτογαλία για το παιχνίδι με την Πόρτο