Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το παλεύουν οι τέσσερις στην Πόρτο

Το παλεύουν οι τέσσερις στην Πόρτο
Δευτέρα, 26 Οκτωβρίου 2020 - 10:25

Η ανησυχία του Σέρτζιο Κονσεϊσάιο, για τους τέσσερις ποδοσφαιριστές, οι οποίοι ταλαιπωρούνταν, τις τελευταίες ημέρες, από τραυματισμό, δείχνει να μειώνεται. Και οι τέσσερις παίκτες, Ζαϊντού (αιμάτωμα στον δεξιό μηρό), Μαναφά (τραυματισμός στο δεξί πόδι), Ολιβέιρα (τραυματισμός στον δεξιό αστράγαλο) και Μπαρό (τράβηγμα στο δεξί πόδι) δείχνουν να αφήνουν πίσω τους, τα προβλήματα που τους ταλαιπώρησαν τις αμέσως προηγούμενες ημέρες και να τίθενται στη διάθεση του προπονητή τους, για το ματς με τον Ολυμπιακό.

Ο Κονσεϊσάο είδε την ομάδα του να δυσκολεύεται να κάμψει την αντίσταση της Ζιλ Βισέντε, μόλις δύο ημέρες πριν και έτσι η ανησυχία του, για τη φόρμα της ομάδας του, τη δεδομένη χρονική στιγμή, μεγαλώνει. Από την άλλη, το γεγονός ότι θα έχει στη διάθεσή του, τους 4 αυτούς παίκτες, του δίνει έξτρα λύσεις, για να αντιμετωπίσει τον Θρύλο.

Σε αντίθεση με τους προαναφερθέντες, οι οποίοι ανέβασαν στροφές και αναμένεται να είναι διαθέσιμοι, δεν προπονήθηκαν κανονικά οι Οτάβιο, Λουίς Ντίας, Μαρκάνο και Εμπαγέ.

Διαβάστε επίσης

Βινάγκρε: «Πρέπει να τα δώσουμε όλα!»

Βινάγκρε: «Πρέπει να τα δώσουμε όλα!»

Ο Πορτογάλος μίλησε, κατά την αναχώρηση του Θρύλου, για Πορτογαλία και τόνισε πως ο Ολυμπιακός πάει στο Ντραγκάο για να διεκδικήσει τις πιθανότητές του.