Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Οι… νέοι να κάνουν ένα βήμα μπροστά!

Οι… νέοι να κάνουν ένα βήμα μπροστά!
Παρασκευή, 30 Οκτωβρίου 2020 - 11:44

Ο Πέδρο Μαρτίνς ετοιμάζει… ομορφιές, στο ματς με τον Απόλλωνα. Όχι ότι αυτά που βλέπουμε τόσο καιρό είναι… άσχημα. Κάθε άλλο. Αλλά, κόντρα στον Απόλλωνα, στο ματς του Σαββάτου (3μμ. θυμίζουμε) ο Θρύλος αναμένεται να παρουσιαστεί διαφορετικός, σε σχέση με το πως τον έχουμε δει, έως τώρα, στην εφετινή περίοδο.

Μπρούμα. Βινάγκρε. Πέπε. Οι τρεις οι οποίοι αναμένεται να βγουν μπροστά και να πάρουν θέση στο αρχικό σχήμα, ώστε να βοηθήσουν την ομάδα, αλλά και τον εαυτό τους. Να πάρουν, δηλαδή, τον χρόνο συμμετοχής που χρειάζονται, απέναντι σε έναν θεωρητικά πιο εύκολο αντίπαλο, του ελληνικού πρωταθλήματος. Ώστε να δουλέψουν στον τομέα «χημείας», με τους συμπαίκτες τους, σε συνθήκες αγώνα.

Παράλληλα, ο Θρύλος αναμένεται να έχει και άλλες 2-3 αλλαγές. Δεν αποκλείεται, δηλαδή, να δούμε βασικούς Φορτούνη, Χασάν, στην κορυφή και ίσως και επιστροφή Καμαρά, εφόσον τα τεστ είναι ΟΚ! Παραμένουμε σε αναμονή, για το τι θα δουλέψει ο Θρύλος, στην τελευταία του προπόνηση, ώστε να βγουν πιο ασφαλή συμπεράσματα, για το τι σχεδιάζει ο Μαρτίνς, για την ενδεκάδα, του ματς με τον Απόλλωνα.

Διαβάστε επίσης