Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στον Εισαγγελέα οι καταγγελίες για την ΕΠΣ Αθηνών του Δημητρίου

Στον Εισαγγελέα οι καταγγελίες για την ΕΠΣ Αθηνών του Δημητρίου
Παρασκευή, 30 Οκτωβρίου 2020 - 14:56

Ο κ. Λευτέρης Αυγενάκης έστειλε στον Εισαγγελέα τις σχετικές καταγγελίες, για παρουσία φιλάθλων σε ματς του τοπικού πρωταθλήματος της Αθήνας. Οι καταγγελίες έγιναν από τον δημοσιογράφο και τον πρόεδρο του ΑΟΠ Χαλκηδονικού, Γιάννη Δάρα και αφορούν σε όσα συμβαίνουν στα γήπεδα της Αθήνας με ευθύνη του Παναγιώτη Δημητρίου, προέδρου της ΕΠΣ Αθηνών.

Ο υφυπουργός αθλητισμού ενήργησε άμεσα και έστειλε το θέμα στον Εισαγγελέα, για να το ερευνήσει διεξοδικά, αφού σύμφωνα με τις καταγγελίες του κ. Δάρα, στα γήπεδα των Αθηνών συρρέουν, κάθε αγωνιστική, οι φίλαθλοι κατά εκατοντάδες και δεν τηρούν τα μέτρα προστασίας, από τον κορονοϊό, όπως επιβάλλεται.

Επιπλέον, ο κ. Δάρας υποστηρίζει στην επιστολή του ότι ο πρόεδρος της ΕΠΣΑ (και αντιπρόεδρος της ΕΠΟ), Παναγιώτης Δημητρίου, «προέτρεψε τα ποδοσφαιρικά σωματεία να βάζουν φιλάθλους στα γήπεδα και να αγνοούν τον ΕΟΔΥ και τα μέτρα προστασίας» και επίσης ότι «έδωσε εντολή στους υπαλλήλους της ΕΠΣΑ να τυπώσουν εισιτήρια για τη σεζόν 2020-21 (κι ενώ υπάρχει απαγόρευση εισόδου φιλάθλων) και να τα μοιράσουν στα σωματεία, ώστε να κόβουν εισιτήρια στους αγώνες τους».

Διαβάστε επίσης