Ντουντούκα
Μάγκας Μπουχαλάκης! ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Κάντε του τη χάρη!

Κάντε του τη χάρη!
Παρασκευή, 27 Νοεμβρίου 2020 - 17:56

Την προτίμηση του να αποκλειστεί από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις η Μαρσέιγ, εξέφρασε ο προπονητής της, Βίλας Μπόας, αφού πιστεύει πως αυτό θα είναι το καλύτερο για την ομάδα του. Ο Ολυμπιακός λοιπόν καλείται την ερχόμενη Τρίτη να του κάνει το χατίρι και να πετάξει μια και καλή εκτός Ευρώπης τους Γάλλους, αφού με νίκη θα σφραγίσει την τρίτη θέση στον όμιλο που οδηγεί στους 32 του Europa League.

Σε συνέχεια των όσων δήλωσε είπε πως θα ήταν καλύτερο να αφήσεις να παλέψουν για τη συγκεκριμένη διοργάνωση αυτοί που αγωνίζονται εκεί από την αρχή της χρονιάς. Οι απόψεις του όπως και να έχει εκτός από το ότι διχάζουν τον κόσμο της ομάδας του είναι και εκτός λογικής.

Βέβαια σε καμία περίπτωση ο Ολυμπιακός δεν πρέπει να δείξει την παραμικρή χαλαρότητα στο παιχνίδι, αφού δεν αποκλείεται οι δηλώσεις αυτές παραπλανητικές. Θα κάνει το παιχνίδι του, θα πάρει τη νίκη και θα συνεχίσει εκείνος στην Ευρώπη, κάνοντας την χάρη στον προπονητή των Γάλλων.

Ένα μικρό απόσπασμα των όσων δήλωσε ο Βίλας Μπόας:

«Πονάει ήδη η θέση που είμαστε. Το να πάμε στο Europa League, προφανώς με την πορεία που είχε η Μαρσέιγ το 2018, θα είναι καλό, αλλά αυτή η ευρωπαϊκή εμπειρία μετά την περσινή σεζόν πονάει. Αν απαλλαχθούμε από αυτή την ευρωπαϊκή εμπειρία, θα είναι καλύτερα».

Διαβάστε επίσης

Δεν τον σταματάει τίποτα!

Δεν τον σταματάει τίποτα!

Δεν καταλαβαίνει από ενοχλήσεις ο «σκύλος» Ραφίνια, ο οποίος τέθηκε και πάλι στη διάθεση του Μαρτίνς για το ντέρμπι τίτλου.

Με το μυαλό στον Άρη

Με το μυαλό στον Άρη

Με απόλυτη συγκέντρωση στο αυριανό παιχνίδι, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για τον αγώνα με τον Άρη.