Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Λείπει ο ηγέτης, αναλαμβάνει ο ηγέτης…

Λείπει ο ηγέτης, αναλαμβάνει ο ηγέτης…
Δευτέρα, 30 Νοεμβρίου 2020 - 13:18

Δεν τον μάθαμε τώρα, τον Κώστα Φορτούνη. Δεν χρειάστηκε το γκολ στον ΠΑΟ, η δημιουργία στο Βικελίδης και η συνολικά ηγετική του παρουσία, στα τελευταία παιχνίδια του Ολυμπιακού, για να μάθουμε ποιος είναι και τι μπορεί να κάνει. Ο Κώστας Φορτούνης είναι ο καλύτερος Έλληνας ποδοσφαιριστής και ηγέτης, για τον Ολυμπιακό. Όχι τώρα, που λείπει ο Βαλμπουενά. Αλλά πάντοτε. Δίχως… εκπτώσεις.

Σύμφωνοι, όλοι περνάνε τα πάνω και τα κάτω τους. Τις καλές και κακές περιόδους τους. Όλοι. Ο Κώστας, ωστόσο, παίρνοντας, σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία, τον Ολυμπιακό, από το χέρι, δείχνει ότι, όπως και ο Ματιέ Βαλμπουενά, είναι φτιαγμένος για να ηγείται αυτής της ομάδας! Είναι φυσικός ηγέτης και για αυτό είναι ο Νο1 Έλληνας ποδοσφαιριστής, με τεράστιο ταλέντο και με ποιότητα απαράμιλλη…

Με τέτοιο Φορτούνη, πως ο Μαρτίνς να σκεφτεί να τον βγάλει από την 11άδα; Όχι μόνο τώρα, που ο Ματιέ λείπει. Αλλά και όταν γυρίσει. Πως θα μείνει στην άκρη, αυτός ο Κώστας, που κάνει… τα πάντα, για τον Θρύλο στο γήπεδο; Δεν γίνεται… Και ο Φορτούνης χτίζει πάνω στο μομέντουμ του και δείχνει καλύτερος, από ματς, σε ματς!

Διαβάστε επίσης