Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Από Βελοντρόμ σε... Μπερναμπέου

Από Βελοντρόμ σε... Μπερναμπέου
Παρασκευή, 4 Δεκεμβρίου 2020 - 09:34

Δύσκολο και μάλιστα πολύ είναι το ματς του Ολυμπιακού με τον Βόλο ΝΠΣ (πρώην Πύδνα Κίτρους) και δε χρειάζονται πολλές επεξηγήσεις. Ο αντίπαλος θα κατέβει στο Γ.Καραϊσκάκης για να κάνει ζημιά. Όσο μεγαλύτερη μπορέσει, τόσο καλύτερα θα αισθανθεί. Με τη Μαρσέιγ και το μίγμα κούρασης και πίκρας πίσω του και τον... τελικό με την Πόρτο μπροστά του ο Ολυμπιακός πρέπει να βρει τον τρόπο να συγκεντρωθεί 100% στον Βόλο και να μην έχει διάσπαση προσοχής. Δεν είναι εύκολο αλλά επιβάλλεται να γίνει.

Στις επεξηγήσεις για τη δυσκολία του ματς βάλτε φυσικά και τον άνθρωπο με τα... χίλια πρόσωπα (μεταφραστής, φίλος, εξωσχολικός, πρόεδρος, φροντιστής κτλ) που κινεί τα νήματα στον προσεχή αντίπαλο στον οποίο θα δοθούν μικρόφωνα (εκείνα που κάποτε τον κρέμαγαν στα μανταλάκια) πριν, κατά τη διάρκεια και μετά το ματς για να «σπάσει» την σιωπή του.

Ο Ολυμπιακός ωστόσο οφείλει να μείνει συγκεντρωμένος στο ματς και μόνο αυτό. Να αγνοήσει οτιδήποτε και οποιονδήποτε άλλο που θα θελήσει να κάνει σόου και να τραβήξει πάνω του την προσοχή και τη δημοσιότητα. Μια καθαρή νίκη δίχως αφορμές για σχόλια θα είναι η καλύτερη τιμωρία για όλους όσοι ονειρεύονται ζημιές και σ' αυτό συμφωνούμε όλοι νομίζω. Γι' αυτό το... τσιπάκι πρέπει να είναι σε λειτουργία που λέει ότι ο Ολυμπιακός παίζει το πιο δύσκολο ματς, λες και παίζει στο... Μπερναμπέου ένα πράμα.

ΥΓ: Το να προσπαθήσω να εξηγήσω το χάος που χωρίζει τον ευρωπαίο Ολυμπιακό με τους «ευρωπαίους» ΠΑΟΚ και ΑΕΚ (για τον ΠΑΟ ούτε λόγος πια...) μοιάζει με το να προσπαθώ να βρω επιχειρήματα για το ότι ο ήλιος βγαίνει από την ανατολή κάθε μέρα. Και όπως έχω γράψει ξανά, αν ανοίξεις διάλογο με τον βλαξ ή τον στημένο θα σε κερδίσει λόγω εμπειρίας. Συνεπώς, τον αγνοείς...

Διαβάστε επίσης