Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ξεπετάει Βόλο και μετά η Πόρτο...

Ξεπετάει Βόλο και μετά η Πόρτο...
Σάββατο, 5 Δεκεμβρίου 2020 - 01:14

Λίγο πριν τον πολύ σημαντικό αγώνα της Τετάρτης με την Πόρτο (9/12, 22:00), ο Ολυμπιακός έχει να βγάλει μία υποχρέωση. Και τι... υποχρέωση, ε! Φιλοξενεί το Σάββατο (5/12, 19:30) τον Βόλο για την 11η αγωνιστική της Super League και θέλει να κάνει το καθήκον του.

Ποιο είναι το καθήκον του; Το αυτονόητο: Η νίκη. Ο Θρύλος κυνηγάει την 8η νίκη του στο πρωτάθλημα και θέλει να κάνει άλλο ένα βήμα για το 46ο πρωτάθλημα, έχοντας ως τώρα 7 νίκες και 1 ισοπαλία.

Ο Πέδρο Μαρτίνς αναμένεται να κάνει ένα σχετικό rotation στον αγώνα με τον Βόλο. Και έχει λογική κάτι τέτοιο, αν αναλογιστεί κανείς το κουπί που έχουν τραβήξει αρκετοί παίκτες με την υπάρχουσα κατάσταση και τα πολλά προβλήματα.

Προς αυτήν την κατεύθυνση, άλλωστε, ήταν και το ότι ο Πορτογάλος προπονητής άφησε εκτός αποστολής τον Ραφίνια και τον Γιαν Εμβιλά. Ο Βραζιλιάνος μπακ και ο Γάλλος μέσος είναι από τους ποδοσφαιριστές που έχουν επιβαρυνθεί αρκετά αγωνιστικά, οπότε ο Μαρτίνς θεώρησε πως είναι μία καλή ευκαιρία να τους δώσει μερικές ανάσες.

Άλλωστε, θέλει να τους έχει ξεκούραστους στον πολύ σημαντικό αγώνα για το Champions League με αντίπαλο τους «δράκους». Έναν αγώνα που ο Ολυμπιακός με νίκη προκρίνεται στους «32» του Europa League, χωρίς να περιμένει τι θα γίνει στο Μάντσεστερ Σίτι-Μαρσέιγ. Αλλιώς θέλει ίδιο ή καλύτερο αποτέλεσμα από τη γαλλική ομάδα.

Όπως και να ‘χει, για την ώρα ο Ολυμπιακός ασχολείται με τον Βόλο. Και θέλει να κάνει το καθήκον του, παίρνοντας άλλη μία νίκη. Η Πόρτο ας περιμένει λίγο ακόμα...

Θυμίζουμε, η αποστολή του Ολυμπιακού αποτελείται από τους εξής, 23, ποδοσφαιριστές: Σα, Κρίστινσον, Τζολάκης, Ντρέγκερ, Μπα, Παπαδόπουλος, Σεμέδο, Σισέ, Βινάγκρε, Χολέμπας, Ανδρούτσος, Πέπε, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Μασούρας, Ραντζέλοβιτς, Φορτούνης, Λοβέρα, Τιάγκο Σίλβα, Βρουσάι, Κάιπερς, Σουντανί, Ελ Αραμπί.

Διαβάστε επίσης