Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τους ρεζιλεύει κι άλλο ο Ζαμπά!

Τους ρεζιλεύει κι άλλο ο Ζαμπά!
Σάββατο, 5 Δεκεμβρίου 2020 - 11:57

Πολλοί είναι εκείνοι που έσπευσαν να πάρουν το μέρος της ομάδας του Ιβάν Σαββίδη, στην υπόθεση Ζαμπά. Ο καθένας για τους λόγους του. Άλλος γιατί το πιστεύει, άλλος γιατί έτσι του λένε τα αφεντικά, άλλος γιατί ακούει την τσέπη του… Θεμιτό, ως ένα βαθμό. Το ρεζίλεμα, πάντως, συνεχίζεται, αφού ο Βραζιλιάνος, ως γνωστόν, έφυγε από τη Θεσσαλονίκη, σαν από… ξέφραγο αμπέλι, χωρίς άδεια. Και δεν… μένει και εκεί. Με ανάρτησή του, αφήνει πολλά υπονοούμενα, για τη διαχείριση της υπόθεσής του. Αν και αποφεύγει να κατονομάσει, εύκολα το μυαλό πηγαίνει σε εκείνους, στους οποίους αναφέρεται…

«Είστε λίγοι αυτοί που με βοηθήσατε, σχεδόν κανείς αλλά δόξα τω Θεώ υπάρχετε. Να ξέρετε ότι έχετε έναν καλό φίλο και σε κάθε περίσταση θα κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου για να σας ανταποδώσω το καλό που μου κάνατε. Είστε λίγοι αλλά είστε ξεχωριστοί. Όσο για αυτούς που έκαναν προσπάθεια να μην ακούσουν τη φωνή μου σας ευχαριστώ και εσάς που μου δίνετε περισσότερη δύναμη να συνεχίσω και με κάνετε να πιστεύω στις δυνατότητές μου.
Ο κόσμος γυρίζει και στο τέλος όλοι θερίζουν όσα έσπειραν. Δούλεψε με ανθρώπους που έχουν τους ίδιους σκοπούς με σένα και είναι διψασμένοι να κερδίζουν. Πίστεψέ στον εαυτό σου όταν όλοι είναι εναντίον σου. Αν το θες μπορείς να το κάνεις. Απλά κάνε το με αγάπη και δώσε ό,τι καλύτερο»
, ανέφερε σε ανάρτησή του.

Μια ωραία ατμόσφαιρα, εκεί στην ομάδα του μαθητευόμενου…

Διαβάστε επίσης