Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Σεμέδο στην O’Jogo: «Καλύτερη εικόνα στο Γιουρόπα Λιγκ»

Σεμέδο στην O’Jogo: «Καλύτερη εικόνα στο Γιουρόπα Λιγκ»
Κυριακή, 13 Δεκεμβρίου 2020 - 11:21

Οι «μάχες» Ολυμπιακού και Πόρτο στο Τσου Λου τράβηξαν, όπως είναι λογικό, τα βλέμματα, στους Πορτογάλους παίκτες του Ολυμπιακού. Μεταξύ αυτών και ο Σεμέδο, ο οποίος μιλώντας στην O’Jogo, στον απόηχο του ματς της περασμένης Τετάρτης, τόνισε πως ο Θρύλος θέλει να εμφανιστεί καλύτερος, στο Γιουρόπα Λιγκ.

«Είναι πάντα καλό να επιστρέφεις στην Πορτογαλία, είτε να αντιμετωπίζεις μια ομάδα σε ευρωπαϊκούς αγώνες είτε να παίζεις για την Εθνική Ομάδα. Πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι να αντιμετωπίσουμε κάθε αντίπαλο», είπε αρχικά, για την πιθανότητα να παίξει απέναντι σε Μπράγκα ή Μπενφίκα.

«Μπορούμε να αφήσουμε μια καλύτερη εικόνα από ότι κάναμε στο Τσάμπιονς Λιγκ. Πρέπει να βελτιωθούμε στο Γιουρόπα Λιγκ», συνέχισε και τόνισε: «Περιμέναμε πολύ περισσότερα, ακόμη και από αυτό που κάναμε την περασμένη σεζόν στην Ευρώπη. Οι λεπτομέρειες έκαναν τη διαφορά και η Πόρτο έχει μεγάλη εμπειρία σε αυτή τη διοργάνωση».

«Ναι, είναι ένας στόχος που έχω. Έχω ήδη εκπληρώσει το όνειρο να παίξω για την Εθνική Ομάδα και τώρα έχω το όνειρο να παίξω για τη χώρα μου στα τελικά μιας μεγάλης διοργάνωσης», συνεχίζει, για το θέμα «Εθνική».

«Είχα ήδη τη χαρά να παίζω μαζί με τον Πέπε εναντίον της Ισπανίας. Με βοήθησε πολύ. Είναι ένας παίκτης που θαυμάζω και θα ήθελα να ακολουθήσω τα χνάρια του. Ο Πέπε έχει ήδη κερδίσει τόσα πολλά στην καριέρα του και παίζοντας ή κάνοντας προπονήσεις μαζί του μαθαίνω πολλά», πρόσθεσε.

Διαβάστε επίσης