Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Όποιος και να έρθει, καλά θα περάσουμε...

Όποιος και να έρθει, καλά θα περάσουμε...
Τρίτη, 22 Δεκεμβρίου 2020 - 19:31

Ο Καρέρα αποτελεί και επίσημα παρελθόν από την ΑΕΚ και πλέον η ομάδα του «επενδυτή» ψάχνει το νέο της προπονητή. Από τα ονόματα που ακούγονται ένα έχουμε να πούμε εμείς. Καλά θα περάσουμε... Πόσο μάλλον αν έρθει ο Χιμένεθ που έχει βιώσει απίστευτα «γλέντια» από τον Θρύλο.

Η αλήθεια είναι όμως πως ο Ιταλός τεχνικός θα μας λείψει. Περάσαμε καλά πέρυσι! Γλεντήσαμε με την ψυχή μας βρε παιδί μου. Ξέραμε ότι θα κερδίσουμε πριν καν ανακοινωθεί ποια μέρα θα παίζαμε με την ΑΕΚ.

Καλά όχι ότι τώρα θα αλλάξουν πολλά. Ειδικά στον Πειραιά την Ένωση εδώ και χρόνια την παίρνει η κατηφόρα μέχρι να σταματήσει σε τοίχο.

Επιστρέφουμε όμως στην επιλογή προπονητή. Όποιος και να πάρει το χρίσμα από την διοίκηση της ΑΕΚ, ο Ολυμπιακός θα συνεχίσει να κάνει ότι θέλει τους «κιτρινόμαυρους».

Η ιστορία των αγώνων με την Ένωση δείχνει ότι δεν τους βλέπουμε ούτε στο μισό μέτρο. Η ισοπαλία στο προηγούμενο παιχνίδι στο ΟΑΚΑ ήταν μαγική εικόνα και αυτό θα αποδειχθεί περίτρανα σε περίπου δύο εβδομάδες, όποιος και αν κάθεται στον πάγκο της.

Διαβάστε επίσης