Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αν το 45ο πόνεσε, φανταστείτε το 46ο! Ή το 5ο αστέρι!

Αν το 45ο πόνεσε, φανταστείτε το 46ο! Ή το 5ο αστέρι!
Πέμπτη, 24 Δεκεμβρίου 2020 - 01:54

Φίλε Ολυμπιακέ, σίγουρα θα έχεις καταλάβει εδώ και αρκετά χρόνια το πόσο πόνο μοιράζει ο Θρύλος. Θα έχεις καταλάβει, επίσης, και ότι είναι αβάσταχτος. Το «βλέπεις» από πολλές αντιδράσεις, το αισθάνεσαι με κάθε τρόπο. Τους πονάει πολύ ο Ολυμπιακός που δεν μπορούν να τον βλέπουν να έχει επιτυχίες, να σηκώνει τίτλους, να βοηθάει την κοινωνία. Ό,τι αφορά Ολυμπιακό, (τους) ενοχλεί.

Βέβαια, φίλε Ολυμπιακέ, θα πεις, και πολύ σωστά, και τι μας νοιάζει εμάς αυτό; Εμείς, τη δουλειά μας! Σωστά, δεν μας νοιάζει, απλώς τους βλέπουμε και γελάμε.

Προσπαθούν με κάθε τρόπο να απαξιώσουν ό,τι κάνει ο Ολυμπιακός. Κάπου πήρε το μάτι μας, για άλλη μία φορά, μία προσπάθεια να απαξιωθεί, μεταξύ άλλων, και το περσινό πρωτάθλημα του Θρύλου! Το 45ο πρωτάθλημα! Και το τρομερό είναι ότι πρόκειται για μία χρονιά και μία κούπα που (σχεδόν) όλοι οι αντίπαλοι παραδέχτηκαν την ανωτερότητα της ομάδας του Πέδρο Μαρτίνς.

Πρέπει να είσαι μπούφος ή βαλτός για να πιστεύεις ότι ο Ολυμπιακός των 91 βαθμών με 28-7-1 και 74-16 γκολ δεν ήταν καλύτερος από κάθε άλλον αντίπαλό του. Σκεφτείτε, δηλαδή, ότι ο ΠΑΟΚ που ήρθε δεύτερος μετά και τα πλέι οφ, είχε 18 βαθμούς λιγότερους, δηλαδή 73, με 21-10-5 και 58-29 γκολ!

Με όλα αυτά, λοιπόν, καταλαβαίνεις πολύ εύκολα ότι αν, το 45ο πρωτάθλημα, πόνεσε τόσο πολύ, φανταστείτε το 46ο!

Ή, ακόμα, φανταστείτε το 5ο αστέρι!

Τα φιλιά μας...

Διαβάστε επίσης