Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αυτός είναι ο Ρέαμπσιουκ που φέρνει ο Θρύλος! (videos)

Αυτός είναι ο Ρέαμπσιουκ που φέρνει ο Θρύλος! (videos)
Σάββατο, 26 Δεκεμβρίου 2020 - 11:52

Σύμφωνα με τους Πορτογάλους η μεταγραφή του Όλεγκ Ρέαμπσιουκ προχωράει για τον Ολυμπιακό! Κάτι το οποιο αν ισχύει τότε οι «ερυθρόλευκοι» σύντομα θα έχουν κλείσει ένα σημαντικό θέμα.

Μετά από τις εξελίξεις με τον Ρούμπεν Βινάγκρε οι Πειραιώτες αποφάσισαν αμέσως να ενισχυθούν στο αριστερό άκρο της άμυνας. Έψαξαν αρκετά και είχαν δημιουργήσει μία λίστα με αρκετούς παίκτες στη συγκεκριμένη θέση.

Μάλιστα οι Πορτογάλοι ανέφεραν πως ο παίκτης σύντομα αναμένεται και στην Ελλάδα για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στην ομάδα του Πειραιά.

Μιλάμε για έναν ποδοσφαιριστή ο οποίος μπορεί να δώσει στον Ολυμπιακό αυτά τα οποία ψάχνει.

Είναι παίκτης ο οποίος προωθείται και δεν φοβάται να πατήσει περιοχή, θα βοηθήσει δηλαδή σημαντικά στο επιθετικό κομμάτι, κάτι το οποίο έχει λείψει στην ομάδα αφού ήταν ο τρόπος παιχνιδιού του περσινού Ολυμπιακού. Να παίζει δηλαδή αρκετά και με τα μπακ του...

Επίσης είναι ποδοσφαιριστής του οποίου αρέσει με την πρώτη επαφή με την μπάλα να φεύγει απευθείας στην επίθεση και να προωθεί την ομάδα του! Παράλληλα ψάχνει και το γκολ, αφού τόσο στην Πάσος Φερέιρα, όσο και στην Πόρτο, για τη θέση του προωθούταν αρκετά και δημιουργούσε επικίνδυνες καταστάσεις για τις αντίπαλες άμυνες.

Δείτε βίντεο με τον παίκτη που θέλει ο Ολυμπιακός για το αριστερό άκρο της άμυνας...

Διαβάστε επίσης