Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Γνωρίζει ότι εδώ θα είναι πρωταγωνιστής

Γνωρίζει ότι εδώ θα είναι πρωταγωνιστής
Δευτέρα, 28 Δεκεμβρίου 2020 - 10:58

Δεν είναι εύκολη απόφαση, το να διαλέξεις ανάμεσα στον μόνιμο πρωταθλητή Ελλάδας και την πρωταθλήτρια Πορτογαλίας. Ο Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ είναι έτοιμος, όπως όλα δείχνουν, να φορέσει τη φανέλα του Θρύλου και να απορρίψει την Πόρτο, η οποία φέρεται να κάνει… τερτίπια, σχετικά με τη μεταγραφή του, από την Πάσος Φερέιρα. Και για αυτό υπάρχει λόγος.

Ο Ολυμπιακός θέλει τον Ρέαμπτσιουκ για να του δώσει φανέλα βασικού. Όχι με το… ζόρι. Ο νεαρός αμυντικός θα πρέπει να την κερδίσει. Να δείξει ότι είναι καλύτερος του Χολέμπας και να βγάλει τον Έλληνα διεθνή, από την 11άδα. Παρόλα αυτά, έρχεται στο λιμάνι, για να είναι πρωταγωνιστής. Και όχι για μπακ-απ. Και αυτό το γνωρίζει, νιώθοντας, από τώρα κιόλας, σημαντικός. Αυτό και μόνο, μετράει πολύ στην ψυχολογία ενός ποδοσφαιριστή και ο Ρέαμπτσιου φέρεται να βάζει πιο πάνω την προοπτική της Ελλάδας και του Θρύλου, για αυτό τον λόγο.

Η Πόρτο πήρε το καλοκαίρι τον Ζαϊντού, τον οποίο ήθελε ο Θρύλος. Και αυτός παίζει, στην ομάδα του Κονσεϊσάο. Ο Ρέαμπτσιουκ το ξέρει και αυτό και για τον λόγο αυτό δείχνει να επιλέγει Πειραιά, λέγοντας «όχι» στην πρόταση των «δράκων». Μένει να φανεί η εξέλιξη που θα έχει η υπόθεση, η οποία μοιάζει, ήδη, προχωρημένη και έτοιμοι να φέρει ανακοινώσεις. Από πλευράς Θρύλου, όμως.

** Η φωτογραφία είναι από το Facebook της Πόρτο.

Διαβάστε επίσης