Χάνει το... ντέρμπι με Βόλο ο Γιαννούλης!

Με μία σημαντική απουσία θα αγωνιστεί ο ΠΑΟΚ στο παιχνίδι της 16ης αγωνιστικής της Super League απέναντι στον Βόλο, στην Τούμπα. Συγκεκριμένα, θα παραχθεί χωρίς τον βασικό του αριστερό μπακ, τον Γιαννούλη.
Ο Έλληνας αμυντικός συμπλήρωσε κίτρινες κάρτες και όπως ενημέρωσε ο ΠΑΟΚ στην επίσημη ιστοσελίδα του, δηλώθηκε να εκτίσει την τιμωρία του στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον Βόλο, στις 10 Ιανουαρίου 2021!
Η αλήθεια είναι ότι ο Γκαρσία πήρε μία δύσκολη απόφαση. Έπρεπε, όμως, να την πάρει. Και θα στερηθεί, έτσι, τις υπηρεσίες ενός καλού ακραίου αμυντικού στο δυνατό παιχνίδι με τον Βόλο στην Τούμπα.
Άλλωστε, ας μην ξεχνάμε, ο προπονητής του ΠΑΟΚ, σε ένα από τα πολλά σόου που έχει δώσει κατά καιρούς, έχει πει ότι η ομάδα του δεν παίζει φιλικά. Άλλοι παίζουν φιλικά. Ο ΠΑΟΚ δίνει μόνο τελικούς.
Έτσι είχε πει, που λέτε.
Τι λέγαμε; Α, ναι: Χωρίς τον Γιαννούλη ο ΠΑΟΚ στο... ντέρμπι με τον Βόλο!