Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ελάτε και σας περιμένουμε... ανεβασμένοι!

Ελάτε και σας περιμένουμε... ανεβασμένοι!
Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου 2020 - 01:01

Την προετοιμασία του για τον αγώνα με την ΑΕΚ (3 Ιανουαρίου 2021) συνεχίζει ο Ολυμπιακός, ο οποίος έχει στραμμένη την προσοχή του στο παιχνίδι της Κυριακής στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Καλές οι γιορτές, αλλά τώρα οι συνθήκες, εκτός από περίεργες (λόγω κορονοϊού), είναι και ιδιαίτερες. Οι «ερυθρόλευκοι» (όπως και όλες οι ομάδες) καλούνται να φορτσάρουν για να είναι έτοιμοι για αγωνιστική δράση σε περίοδο εορτών. Η αγωνιστική δράση περιλαμβάνει πολλά παιχνίδια, από την αρχή του νέου έτους και πρώτο παιχνίδι για το 2021 για τον Θρύλο είναι αυτό της Κυριακής, στον Πειραιά, με αντίπαλο την ΑΕΚ.

Εννοείται πως ο Θρύλος στοχεύει στη νίκη που θα του επιτρέψει και να μείνει στην κορυφή, και να συνεχίσει αήττητος, και να κάνει άλλο ένα βήμα για το 46ο πρωτάθλημα.

Στην ομάδα γνωρίζουν πως καλούνται να παρουσιάσουν καλύτερη εικόνα από εκείνη στο παιχνίδι του ΟΑΚΑ, πριν μερικές μέρες και οφείλουν να επιβεβαιώσουν και στον αγωνιστικό χώρο την ανωτερότητά τους. Είναι κάτι που δεν αμφισβητεί κανείς (εντάξει, σχεδόν κανείς), αλλά δεν μας ενδιαφέρει κιόλας.

Το σημαντικό, λοιπόν, είναι ο Ολυμπιακός να κάνει τη δουλειά του, να κερδίσει άλλο ένα παιχνίδι και να συνεχίσει το δρόμο του για το 46ο πρωτάθλημα.

Η φάση είναι... ελάτε και σας περιμένουμε... ανεβασμένοι!

Διαβάστε επίσης

Μαίνεται «πόλεμος» στους διαιτητές

Μαίνεται «πόλεμος» στους διαιτητές

Η άνιση μεταχείριση από τον Κλάτενμπεργκ, η... περίπτωση των Τζοβάρα, Τζιώτζιου, οι διάλογοι του VAR, αλλά και το «πάγωμα» των νέων έχουν σηκώνει σκόνη.