Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στείλε μήνυμα τίτλου στην «εξυγίανση»! (photo)

Στείλε μήνυμα τίτλου στην «εξυγίανση»! (photo)
Κυριακή, 3 Ιανουαρίου 2021 - 10:22

Αρκετά… παίξαμε. Τώρα αρχίζουν τα σοβαρά. Ο Ολυμπιακός μπαίνει στο 2021 για να βγει, ξανά, νικητής και τροπαιούχος. Για να σηκώσει το 45ο. Και απόψε το βράδυ, απέναντι στην ΑΕΚ, στο γήπεδο Καραϊσκάκη, θέλει να κάνει το σωστό ποδαρικό, για το 2021. Ποιο είναι αυτό; Το να νικήσει, φυσικά. Και τίποτε άλλο.

Ο Ολυμπιακός μπαίνει ξανά στη μάχη της Σούπερ Λιγκ, απέναντι στην κούλα και το μόνο που θέλει είναι, φυσικά, η νίκη, η οποία θα τον διατηρήσει στην κορυφή, μπροστά από τους διώκτες του. Αλλά και θα στείλει μήνυμα τίτλου, στην «εξυγίανση», η οποία ζει και συνεχίζει να… κατατρώει τις σάρκες του ποδοσφαίρου μας.

Περιθώρια δεν υπάρχουν. Το ξέρουν ΟΛΟΙ αυτό, στον Ολυμπιακό. Και έχουν μπει σε διάθεση… πολεμική. Έτοιμοι για μάχη. Ξέρουν ότι η ΑΕΚ έρχεται στο Καραϊσκάκη για να δώσει απαντήσεις, στον εαυτό της, στους οπαδούς της, σε όλους όσοι την κριτικάρουν. Και παρότι αυτό την καθιστά επικίνδυνη, ο Ολυμπιακός είναι πολύ ανώτερος και έτοιμος να πάρει αυτό που θέλει. Είναι, άλλωστε, ένα ντέρμπι. Και όπως όλα τα ντέρμπι, έτσι και αυτό, θέλει προσοχή…

Ιδιαίτερα προβλήματα δεν υπάρχουν, πέραν των γνωστών. Ο Ολυμπιακός είναι καθ’ όλα έτοιμος με τον Βαλμπουενά να επιστρέφει, τον Γιαν Εμβιλά να είναι κανονικά στην αποστολή και τον Μαρτίνς να ετοιμάζει ένα επιθετικό σχήμα, για να χτυπήσει το ματς, όπως ξέρει. Θέλει και ο Πορτογάλος να φύγει νικητής, απόψε, από το Καραϊσκάκη και θα δώσει και εκείνος, τα πάντα.

Διαβάστε επίσης