Ντουντούκα
Έλα πελάτη μας στον ΝΑΟ...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Επένδυση, όχι αστεία…

Επένδυση, όχι αστεία…
Τρίτη, 5 Ιανουαρίου 2021 - 10:57

Αποκαλυπτικοί οι Βέλγοι, σχετικά με τη… μεταγραφάρα που μας σερβίρει η προπαγάνδα, για λογαριασμό του ΠΑΟΚ. Δείχνουν το πως κινείται, με προχειρότητα, θα έλεγε κανείς, η ομάδα του Σαββίδη, ακόμη και εν μέσω της αγωνιστικής περιόδου, προσπαθώντας μάλλον… απλώς να κάνει «μπαλώματα»… και τίποτα παραπάνω.

Το τι θα κάνει Κρμέντσικ θα το πει το γήπεδο και κανείς δεν πρέπει να κρίνεται πριν ακουμπήσει μπάλα. Ωστόσο, αυτό που μπορεί να κριθεί και προκαλεί… προβληματισμό, στους απανταχού Παοκτζήδες, είναι ότι την ώρα που βλέπουν τον Ολυμπιακό να ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ, με κάθε αγωνιστικό τρόπο, βλέπουν παράλληλα την ομάδα τους να… δανείζεται, χωρίς οψιόν αγοράς.

Το να δανείζεται ένας σύλλογος είναι θεμιτό και διόλου παράξενο. Ωστόσο, το να μην γίνεται καν συζήτηση για ρήτρα αγοράς και εντέλει να μην μπαίνει καμία τέτοια οψιόν, στη συμφωνία δανεισμού, δείχνει απλώς το πόσο… κοντά βλέπουν, στον δικέφαλο του βορρά. Δεν τους ενδιαφέρει να επενδύσουν, ή δεν έχουν τα χρήματα, ή δεν θεωρούν ότι ο Κρμέντσικ… αξίζει την επένδυσή τους… Και τα τρία, όποιο από αυτά και αν συμβαίνει, δηλώνουν, εκ νέου… πρόβλημα.

Και με το κράξιμο που πέφτει, ολοένα και πιο συχνά, πλέον, προς την οικογένεια, για τη διαχείριση που κάνει στην ομάδα, δεν είναι μακριά η στιγμή που οι Παοκτζήδες θα… ξεσπάσουν, κατά της διοίκησης του ΠΑΟΚ…

Διαβάστε επίσης