Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Κινητικότητα στο θέμα στόπερ…

Κινητικότητα στο θέμα στόπερ…
Τρίτη, 5 Ιανουαρίου 2021 - 11:41

Έχουμε πει πάμπολλες φορές, ότι ο Ολυμπιακός δεν κινείται για μεταγραφές, μόνο κατά την εκάστοτε τρέχουσα μεταγραφική περίοδο. Σε καμία περίπτωση. Ο Ολυμπιακός κινείται όλο το έτος, 365 ημέρες τον χρόνο, προς μία κατεύθυνση: Την ενίσχυση της ομάδας, αλλά και την οικονομική εξασφάλισή της, μαζί με την σωστή… εξαγωγή της, στα μεταγραφικά τραπέζια του εξωτερικού.

Ο Ολυμπιακός έχει καταφέρει να βάλει το όνομά του μαζί με εκείνα των μεγάλων, σε περισσότερες από λίγες, μεταγραφικές υποθέσεις. Και έτσι, συνεχίζει να διαπραγματεύεται, διαρκώς, είτε την αγορά, είτε τον δανεισμό, είτε την πώληση παικτών.

Κινητικότητα παρατηρείται τις τελευταίες ημέρες, στο θέμα σέντερ μπακ. Η έλευση της Νις, η οποία δείχνει… σοβαρή και έτοιμοι για… μπίζνες, μπορεί να φέρει εξελίξεις, συνολικά, στο θέμα σέντερ μπακ. Ο Σενεγαλέζος είναι στο στόχαστρο της γαλλικής ομάδας και αν έρθει άμεσα πρόταση, ικανοποιητική, για την παραχώρησή του, τότε ο Ολυμπιακός θα κινηθεί άμεσα για στόπερ, δίνοντας παράλληλα το ΟΚ, για να συνεχίσει ο Σισέ την καριέρα του στη Γαλλία, αν φυσικά το επιθυμεί.

Από εκεί και πέρα, το όνομα που «παίζει», ως αντικαταστάτη του Σισέ, σε περίπτωση που η υπόθεση «Νις» καρποφορήσει, είναι εκείνο του Σωκράτη Παπασταθόπουλου. Ο Έλληνας σέντερ μπακ δεν παίρνει χρόνο στην Άρσεναλ, επί Αρτέτα και ψάχνεται. Έχει, βέβαια, πολύ υψηλό κασέ και στη μέση έχει μπει και η Φενερμπαχτσέ, η οποία μπορεί να τον κάνει δικό της, από οικονομικής άποψης. Το χρήμα ρέει… άφθονο, άλλωστε, στο τουρκικό πρωτάθλημα.

Όλα θα μπουν στο τραπέζι, εφόσον η πρόταση της Νις γίνει σοβαρή και το θέμα «ανάψει». Μέχρι τότε, όλα παραμένουν εικασίες και υποθέσεις.

Διαβάστε επίσης